N1: Jotain uutta, vanhaa, lainattua ja sinistä

05/17/2013 - 13:39

Ihan ei arvailut taaskaan osunut ja näin naisten seuraksi 1. divariin lähtikin FBC Turku, Losb:n sijaan. Rovaniemi vei tosiaan Oulun paikan ja nyt lohko ehkä on löytänyt lopullisen muotonsa. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin kesällä.

Spekuloinnit nousijoista ja putoajista pääsivät heti vauhtiin, mutta saas nähdä kuinka joukkueet itse niihin uskaltavat ottaa kantaa. Vaarana aina heikommaksi veikattavien ärsyttäminen, niin että he pelaavat parhaat pelinsä juuri veikkaajaa vastaan. Järkeviä perusteluitakaan ei juuri ole tarjota, vaan arviot perustuvat vanhoihin meriitteihin ja hevosmiesten tietotoimiston tarinoihin. No eipä näitä oo ennenkään täällä mietitty, joten siinä mututuntumaa.

1. O2

2. Crackers

3. ÅIF

4. SPV

5. SB Vantaa

6. Papas

7. JoKa

8. Indians

9. FBT Karhut

10. Hatsina

11. RSB-Team

12. FBC Turku

Perusteluitahan joku voi kaivata, mutta niistä tarkemmin kauden lähestyessä ja myös päivitetyt arviot kauden alla. Ainoa mitä hieman voi valottaa on oma sijoitus, joka on selviö, sillä eihän me yhtäkään peliä häviämään lähdetä.
 

Muutaman tohelon voisi taas heittää median armoille. Myös ensi kaudella seurassamme päitä leikkaamassa Maiju Vahvaselkä, hautuumailla viihtyvä Piia Lehtola, vanhuksia vainoava Silja Santaniemi ja Tanja "ei-vaan-tajua-lopettaa-vaikkei-vihjailu-ole-enää-edes-kovin-hienovaraista" Matilainen. Uutena joukkoomme liittyy 3 sivun raiderin joukkueenjohdon eteen lyönyt Sini Suontausta (ne tavalliset eli oma koppi, 6 hengen huoltojoukot vain häntä varten, vapautus harjoittelusta jne.) ja ensimmäinen pelurimme maailmalta, Mailis Kuur, jonka ansiosta saimme varmuuden siitä, että maalivahdeilla on oma kansainvälinen omituisten otusten kerhonsa. Lisäksi valmennus tuplataan Markus Penttisen täydentäessä semivajaan osaston täysin vajaaksi. Pätevyys on samaa luokkaa kuin toisella osapuolella ja Markus kertookin nähneensä jo useamman salibandy-ottelun.