N1: Runkosarjan viimeiseen otteluun vieraaksi Koovee

03/17/2017 - 10:30

Ja näin on runkosarja viittä vaille taputeltu, kun jäljellä on enää vihoviimeinen ottelu lauantaina, jolloin Palokkaan vierailun tekee Tampereen Koovee. O2:n osalta ottelulla ei varsinaista panosta sarjataulukon ja sijoituksen suhteen enää ole, vaan 11. sija ja sen myötä karsinta sarjapaikasta on jo varmistunut. Vierailija Kooveella sen sijaan tilanne on vielä tiukka, sillä joukkue on sarjataulukon sijalla 8. tasapisteissä sijalla 9. olevan EräViikinkien kanssa.

O2:n otteluennakkotoimituksen haastattelema Maiju Parttimaa näkee tilanteen kotijoukkueen kannalta sikäli edullisena, että kun pisteistä ei ole enää paineita, niin viimeisessä runkosarjaottelussa on hyvä mahdollisuus keskittyä omaan peliin ja hakea onnistumisia jo tulevia karsintoja varten. Koovee kuitenkin tulee varmasti ärhäkästi päälle, ja mistäpä muustakaan kuin voitosta tietysti viimeiseenkin otteluun lähdetään pelaamaan.

Syksyn keskinäinen ottelu Tampereella päättyi Kooveen hieman turhankin selkeään voittoon lukemilla 10-4, ja tästä on tarkoitus lähteä lauantaina parantamaan. Koovee on kuitenkin vahvistunut aimo harppauksen syksystä, kun Kaupin siskoksista ainakin Oona on pelikunnossa, joten kotijoukkueen on oltava hereillä ja pelattava tasapainoisesti koko 60 minuuttia. Palokassa nähdään lauantaina jälleen varmasti toinen toistaan hienompia suorituksia, joten tule paikan päälle katsomaan ja kannustamaan Ampparittaria vielä viimeiseen runkosarjan otteluun!

Seuraa heitä:

Koovee: Oona Kauppi. Kaupit ovat pelikunnossa ollessaan timanttiset vahvistukset kokonaisuudessaan ehkä hieman odotettua heikommin suoriutuneella Kooveella. Oona on tehnyt pelaamassaan kuudessa ottelussa tehot 5+4=9, ja mainittakoon samaan syssyyn myös Veeran kolmen ottelun hurjat tehot 9+3=12.

O2: Jessica Lustig. Jesu on viime pelit täydentänyt ykköskentän junioriketjun mallikkaasti. Selässä roikkunut apina irtosi SB Pro -pelissä, jolloin maaleja syntyi kertaheitolla kaksin kappalein. Saavatko tehot 2+7 jatkoa lauantaina?

O2-Koovee la 18.3. klo 18.00, Palokka