Riemulla kotiin!

12/16/2018 - 14:54

Lauantaina (15.12) matkasimme Ylöjärvelle yhdessä vierailevan valmentajan Jere Viljanmaan kanssa. Luvassa oli kaksi kovaa peliä ja tavoitteena oli pelata vahvalla viisikolla ja uuden tyylisellä karvauksella. Lisäksi katsoa miten hieman rukatut  kentälliset tuottavat tulosta.

 

Riemu – O2-Jyväskylä III

Riemua vastaan meillä oli edessä jännittävä kamppailu. Aiempi kohtaamisemme päättyi tasapeliin. Miten kävisi nyt? Ensimmäisessä erässä haimme selvästi tuntumaa ja koetimme päästä jyvälle uuteen karvaustyyliin. Tilanteita syntyi molempiin päihin. Pääsimme kokeilemaan ylivoimaa, joka jäi hyödyntämättä. Toiseen erään teimme hieman korjauksia pelaamiseemme ja saimme kaivettua tempoa esille. Peli oli hyvin tasaväkistä ja kyseessä oli enää vain se, kumpi saisi ensin avattua maalihanat. Ensimmäinen ja toinen erä päättyi 0-0 lukemiin.

Kolmanteen erään saimme kaivettua tahtoa esiin ja pelin hallintaamme. Kovan kamppailun lopputuloksena Miia Jämsen #8 pääsi syöttämään Piia ”Pike” Lehtolalle #6, joka mälläsi pallon vastustajan maaliin. Eikä aikaakaan, kun Maiju ”Maikki” Hänninen #23 pääsi tarkalle kiertovedolle Piia ”Pike” Lehtolan #6 annosta ja iski taululle lukemat 0-2 ! Loppuerän ajan koetimme pitää palloa itsellämme. Vastustaja pääsi kuitenkin yllättämään kerran ja kiri maalieroa 1-2. Zeni Lahtisen #1 hyvän maalityöskentelyn sekä kehittyneen viisikkopelaamisen ansiosta nappasimme tästä pelistä matkaamme kaksi pistettä! Zeni Lahtinen #1 palkittiin järjestäjän toimesta ottelun parhaimpana pelaajana.

 

O2-Jyväskylä III – Steelers II

Vastassamme oli sarjataulukon kakkos paikkaa hallitseva Steelers II. Tiesimme, että vastustaja on pallollisesti taitava joukkue ja että peli vaatii meiltä äärimmäisen isoja ponnisteluja. Tarkoituksena oli pelata vielä paremmin viisikkona ja antaa tukea, niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä pelikaverille. Pelin tempo oli huomattavasti nopeampi kuin edellisessä. Vastustaja oli nopea ja taitava hyökkäyksissään. Saimme tehdä todella työtä, jotta saimme katkaistua hyökkäyksiä ja estettyä maaliaikeita. Ensimmäisen ja toisen erän aikana Steelers II pääsi yllättämään meidät kolmesti. Taistelutahto oli silti kova ja koetimme kiriä maalieroa. Saimme rakennettua pelitilanteita ja siirrettyä painetta välillä vastustajan päähän.

Kolmanteen erään lähdimme siis 0-3 tilanteesta. Kaikki oli vielä avoinna. Tämän erän aikana me kuitenkin nukahdimme ja tilanteita ei pelattu loppuun saakka. Mitäpä muuta taitava vastustaja tekisi, kuin hyödyntäisi tilanteet. Kaiken kaikkiaan vastustaja pääsi mälläämään neljä maalia viimeisen erän aikana ja näin ollen peli päättyi 0-7 lukemiin Steelers II:sen hyväksi.

 

Yhteistyökumppanimme Parturi-Kampaamo Sirpa palkitsi koko turnauksen parhaimpana pelaajana Zeni Lahtisen #1, joka pelasti taas monen monta täpärää tilannetta. Lisäksi muistamiset sai tahtopelaajana ja joukkueen hengenluojana Nina ”Lazer” Lager #24, sekä Mirkku Matilainen #21 kehittymisestä pelaajana eri osa-alueilla ja oman pelipaikan löytämisestä. Haluamme vielä kiittää Jereä hyvästä valmennuksesta ja uskon luomisesta joukkueeseemme!

Nyt siirrymme pienelle joulutauolle keräämään energiaa. Kauan emme ehdi kuitenkaan huilia, sillä kotiturnauksemme otellaan jo 5.1 Killerin liikuntakeskuksella!