M1: Tuplaviikonloppu #2

11/16/2018 - 14:46

Miehet edustus

Toisena peräkkäisenä tuplaviikonloppuna pelataan Oulussa ja Jyväskylässä. Kuva: Esa Jokinen


Kahden kotiottelun jälkeen on aika hypätä jälleen bussin kyytiin, kun O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkue jatkaa Divarin runkosarjan kamppailuja tulevana lauantaina Oulussa. Vastaan asettuu täksi kaudeksi Divariin noussut Merikoski SBT.


Merikoski on aloittanut kauden odotuksiin nähden hyvin, sillä joukkue oli kauden alla arvioitu ennakoissa sarjan häntäpäähän. Kahdeksasta pelistä joukkue on kuitenkin raapinut neljä voittoa ja sarjasijoitus näyttää tällä hetkellä seitsemättä tilaa, vain yhden sijan Amppareiden takana ja pistetilaston näyttäessä kuitenkin samaa kuin jyväskyläläisillä (13). Mielenkiintoinen fakta on vieläpä se, että Merikoski ei ole tällä kaudella hävinnyt kotonaan yhtään ottelua, vaan tappioita on tullut ainoastaan vieraskentillä.Vierastappiotkin ovat kaikki tulleet ainoastaan 1-2 maalin erolla, joten oululaiset ovat todenteolla osoittaneet kuuluvansa Divariin.

Divarin tilastot

Merikosken pörssikärkiä ovat koko Divarinkin pistepörssissä sijoilla 3 ja 7 majailevat #81 Vesa Heikkinen (7+17) ja #4 Mika Heiskanen (16+2), jotka ovat kahdestaan vastanneet lähes puolista joukkueen maaleista tämän kauden Divarissa. Joukkueen mielenkiintoisimpia pelaajia on myös vasta 14- vuotias puolustaja #67 Väinö Mertaniemi, joka on jo päässyt pelaamaan isossakin roolissa Merikosken takalinjoilla.


Merikoski SBT – O2-Jyväskylä lauantaina klo 18.00 Kastellin monitoimitalo


Otteluseuranta

Miehet edustus

Kuva: Esa Jokinen


Sunnuntaina pelit jatkuvat sitten Teho Sport Suomen Cupin merkeissä, ja luvassa onkin todella herkullinen kamppailu, kun neljännesvälierässä vastaan asettuu 2.Divisioonassa pelaava paikallisvastustajamme Happee Steamers. Toimimme ottelussa vierasjoukkueena, joten saamme kokea myös kauden ensimmäisen ”vierasottelun” Palokan koulukeskuksella.


Happeen farmijoukkue Steamers vahvistui täksi kaudeksi huomattavasti esimerkiksi Blasterista ja siirtyipähän porukkaan myös SPV:stä kokenut puolustaja #47 Miika Malkamäki. Steamersin hyökkäyspelaaminen on etenkin ollut vakuuttavan loista tällä kaudella, ja Ampparit saavatkin olla todella tarkkoina etenkin duon #78 Jarno Hirvonen (6+13) - #86 Jussi Toivonen (15+2) kanssa. Ja vaarallisuutensa Steamers osoitti viimeistään Cupin edellisellä kierroksella, kun se tiputti Divarissa pelaavaan NST:n.


Happee Steamers – O2-Jyväskylä sunnuntaina klo 19.00 Palokan koulukeskus

Otteluseuranta

Liput sunnuntain otteluun ovelta (vain käteinen) 5/3€


Ampparit lähtevät otteluun sisuuntuneina edellisen viikonlopun kahdesta tiukasta tappiosta. Hyviäkin asioita viime viikonloppuna tapahtui:  Pikkuhiljaa taas vauhtiin pääsevä kapteeni Joni Lempinen iski Rangersia vastaan hattutempun ja joukkueen kuopus Matti Minkkinen puolestaan ampui Divari- uransa avausmaalin Tiikereitä vastaan, joten ainakin maalinteon leveyttä alkaa taas joukkueesta entistäkin enemmän löytyä. Lisäksi maalivahtipeli on koko alkukauden ollut ihan Divarin kärkipäätä, joten siitäkään se ei tule jäämään kiinni!

#surinaa