C1: Lappeenranta vierailee!

10/16/2020 - 15:26

Otteluennakko

Divari jatkuu jälleen kovalla ottelulla, kun SaiPa saapuu Palokkaan vieraaksi

C1-poikien osalta Edustusjoukkue viettää vapaaviikonloppua, mutta Kilpajoukkue aka Surriaiset surisee sen sijaan tulevana lauantaina 17.10. Palokassa, kun edessä on 1-divisioonan kolmas ottelu. Aikaisemmat vastukset olivat aivan sarjan kärkipäästä, ja sama tie jatkuu myös nyt, kun vieraaksi saapuu niukasti KOOVEE:n ja Indiansin tapaan SM-sarjasta ulos jäänyt SaiPa Lappeenrannasta! Ottelu alkaa Palokan koulukeskuksella klo 17:00.

Surriaisten sarjan alku on ollut vielä mollivoittoinen, mutta vasta kaksi ottelua on takana päin ja 20 mahdollisuutta siintää vielä edessä. Edellisissä peleissä on ollut hyviäkin hetkiä, mutta vastustajien tehokas viimeistely on ollut myrkkyä tähän mennessä. Nyt kuitenkin haetaan kurssille käännöskohtaa ja lauantaina Palokassa nähdäänkin varmasti sisuuntunut Amppariparvi!

SaiPa on aloittanut Divarin kahdella voitolla EräVIikingit Itää ja LASB:ia vastaan ja lappeenrantalaiset kuuluvatkin oikeutetusti sarjan voittajasuosikkeihin. Pallollisesti viime kaudesta isoja harppauksia ottanut joukkue iskee todella hyvin myös vastaan ja onkin todella viheliäinen vastus monellakin osa-alueella. Tolppien välissä duo Aapo Seppälä-Elias Nuorala edustaa sarjan parhaimmistoa, puolustuksessa Leo Sandini lienee koko sarjan taitavimpia pelaajia ja hyökkäyksessä mm. Ville Tanninen (4+1), Juho Koikkalainen ja Eemil Louhelainen ovat vaikeita pideltäviä. 

Surriaisten parhaimmistoa sarjan avauskierroksilla on ollut ehdottomasti maalivahtikaksikko Joona Mansikka-aho - Otto Lepoaho, jotka ovat molemmat venyneet pallon tielle todella uskomattomilla tavoilla. Myös kenttäpelaajien osalta on nähty uusia ratkaisijoita; Indiansia vastaan osui ensimmäisen Divarimaalinsa iskenyt vauhdikas Roope Rimpilä. Oman haasteensa viikonlopun peliin tuo se, että Muuramen osasto on viettänyt viikon riparilla, mutta korkeampien voimien avulla tulevat varmasti Teemu Pollari, Joonas Pappinen ja kumppanit vastustajille harmaita hiuksia aiheuttamaan. Hyökkääjän tontille siirtynyt Miku Gustavsson on myös esittänyt oivallisia otteita.

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Livestriimi YouTube- kanavalla

Jos tulet lauantaina peliä katsomaan paikan päälle, muistathan pitää huolta turvaväleistä ja käsihygienista, lisäksi edellytämme yli 15-vuotiailta katsojilta maskin käyttöä katsomossa. Jos tunnet olosi yhtään kipeäski, tyydythän seuraamaan peliä striimin välityksellä kotoa käsin.

C1

16.10.2020