C2 / 14.10.2017 Hämeenlinna

10/16/2017 - 12:05

Tänään jatkettiin eliittisarjan karsintoja Hämeenlinnassa. Kaksi ottelua pelattiin, saldona yksi piste.

Ensimmäisessä ottelussa Steelersin 04:sia vastaan oltiin kieltämättä aikamoisessa liisterissä.  Vaikka tehtiinkin hyviä asioita ja noudatettiin pelitapaa, vastustajan pallollinen peli oli myrkkyä meille. Meille maaleja nolla, kaverille kahdeksan. Varsinkin vastustajan #13 (3+0) ja  #91 (2+1)olivat tänään liekeissä. Tästä ei voi kuin ottaa opiksi tulevia pelejä ajatellen.

C2

Toisessa ottelussa vastaan juoksikin sitten tuttu Happeen valkoinen joukkue. Vauhti oli huomattavasti maltillisempi kuin ensimmäisessä ottelussa, ja peliä oli aikaa enemmän rakentaa. Kaksi erää mentiin kuitenkin Happeen komennossa. Happee sai paremmalla prosentilla syötöt perille ja ekassa erässä pallon kertaalleen maaliinkin. Myös toinen erä kirjattiin vastustajalle lukemin 3-2.

Kolmanteen erään lähdettiin siis lukemista 4-2 ja kentälle saatiin sisuuntunut ampparilauma. Valmentajan ohjeet oli tarkkaan kuunneltu, ja pelin tempo muuttui äkisti nopeammaksi. Pallo saatiin yhä uudelleen hirvilauman kenttäpuoliskolle ja ajassa 36.34 #33 Luca kavensi tilanteeksi 4-3. Ottelun ratkaisu jäi viimeiselle minuutille, kun Ampparit ottivat maalivahdin pois ja kuudella kenttäpelaajalla yrittivät tasoitusta. Ja tulihan se sieltä, kun #40 Verneri tasoitti maalin edestä tilanteeksi 4-4 ajassa 44.37!!

C2

Kunniamaininta loistavasti maalin suulla pelanneelle #1 Jerrylle, joka napsi mahtavia koppeja pitkin ottelua!! Näin siis joukkue sai eliittikarsintojen pistetilinsä auki, ja lähtevät jatkamaan metsästystä kahden viikon kuluttua Tampereen Spiral- hallille...