N1: Kausiennakko Vol.2

09/16/2013 - 13:47

Tällä kertaa luvassa värittömät keskikastin sakit:) Muutamilla potentiaalia neljänkin sakkiin, mutta taitaa tällä kertaa jäädä haaveeksi. Ottavat varmasti isoja päänahkoja matkan varrella, mutta voivat vastaavasti kontata kelle tahansa.

Sijat 5-8

SPV

Ennakkoon kovin nippu näistä taitaa olla SPV. Kovuus, liigapelit vyöllä ja umpeenmuurattu oma pää antavat mahdollisuuden voittaa joka pelissä. Hyökkäys kuitenkin paukkupyssy-osastoa, joten pelien tulokset kiinni siitä, miten vastustaja tuhraa omat paikkansa. Molarit sarjan kärkeä, pakit hyvää divaritasoa ja hyökkäys kapea. Tavoitteena silti nousu, mikä vaatii kyllä aikamoista kehitystä, etenkin kun pelintekijöistä ei nyt tietoa.

Steelers

Kovilla tavoitteilla tuntuu nääkin likat sarjaan lähtevän. Taustat kunnossa ja sakkia riittää, mutta kovaa ykköskenttää huutaa, jotta tehoja löytyisi kovemmissa peleissä. Yksinkertaisen pelaamisen malliesimerkki, joka pöllyttää tyylillään peräpään sakit, mutta jää auttamatta monipuolisempien jalkoihin. Nettisivut toimii ja heillä on Popino, joten tavallaan jo voittaneet. Pieni kotikenttä tulee aiheuttamaan vihuille harmaita hiuksia.

JoKa

Nousija saattaa yllättää monet jo kättelyssä. Voitosta voittoon viime vuodet kakkosessa seilannut sakki lähtee heti tavoittelemaan kärkisijoja, mutta kovien pelien puute tulee jarruttamaan nousua suoraan kärkeen. Päässyt pelaamaan vaan neppailuvääntöjä (Hatsina,Nst jne.) reenikaudella ja saattavat olla ihmeissään kun ensimmäinen kova vastustaja astelee vastaan. Tuottaa kuitenkin urakalla hyviä junnuja ja vuoden päästä jo varmaan valmiita taistelemaan joka pelissä voitosta.

Indians

Mitähän näistä sanoisi? Aika harmaita omaan silmään. Tulee perustamaan tekemisensä oman alueen tukkimiseen ja vastaiskuihin. Maalit kortilla ja sen takia ei asiaa ylemmäs taulukossa. Piilotellut tehokkaasti alkukauden ja kokoonpanoakin vielä odotellaan.
En keksi ketä mainostaa.

Viimeisessä osassa paljastamme sarjamme taidokkaimmat tiimit ja kerromme onko kenestäkään haastamaan ykköstä.

-Toimitus-