Amppariparvi valmiina kauteen

08/16/2016 - 15:25

Ampparit

Tosipelien alkuun on vielä noin kuukausi aikaa ja miesten pelaajisto kaudelle 2016-2017 on nyt nimetty. Pelaajarunko säilyi edelliseltä kaudelta jokseenkin ennallaan ja try outtien kautta haettiin lisää laajuutta ja kokemusta muuten melko nuoreen joukkueeseen. 

”Vaikka edellinen kausi päättyikin pettymykseen oli se silti jälkeenpäin mietittynä melko onnistunut. Valmentajien ja pelaajien jatkamisesta tälle kaudelle ei ollut takuita, mutta seura näytti valmennuksen jatkolle vihreää valoa ja pelaajisto päätti tukea valmennusta jäämällä myös. Kipinä syttyi uudella tavalla try outtien aikana kun jalkeille saatiin yli 40 pelaajaa erilaisilla taustoilla ja nähtiin että tekemistämme arvostetaan. Paperilla nimekkäimmät tulijat ovat M-Teamista saapuneet Sampo Laukkala ja Iiro Kinnunen, mutta katsotaan nyt ensin mahtuvatko pojat kokoonpanoon”, Peltonen ynnäilee

Joukkuetta ruoskinut kapteeni Lempinen on pääkäskyttäjän kanssa samoilla linjoilla,” Viime kauden runko on säilynyt tulevalle kaudelle ja se on sinällään positiivinen asia. Edellinen kausi ei mennyt erinomaisesti, mutta se meni hyvin kaikista loukkaantumisista ja muusta hässäkästä huolimatta. Helpompi lähteä syksyyn, kun vähän tietää mitkä vitsit uppoavat ja mitkä ei. Jos lauantaiaamuna kello 9.00 on crossfittaamassa 20 jätkää niin se kyllä kertoo siitä että jantterit ottavat homman melko vakavasti. Joukkueeseen on tullut parin kentällisen verran uusia, taitavia jätkiä ja treenien taso on noussut huomattavasti. Osa on vanhoja tuttuja, osan tietää nimeltä. Tärkeintä kuitenkin on, että kaikki tuntevat minut.”

Maalivahtiosastolta löytyy kaksi tuttua naamaa kun Henri ”Köntsä” Tikkanen ja Sami ”Jamo” Heikkinen jatkavat pallojen väistelyä O2:sessa. Tolppien väliin saatiin myös uusi tuttavuus Janne Manninen, jotta saatiin kahden Mannisen kiintiö täyteen.

Puolustusosastoon saatiin lisää käsiä ja pelivuosia kun Mikko Nenonen löysi kuin löysikin Tsekeistä takaisin kotiin, Duxin Ville Sepponen neuloo ensi kaudella ampparipaidassa, Juho Aijasaho jakaa maalin edustalla makuupaikkoja, Toni Tuovinen laukoo lehmänhenkäyksiä ja Timo Hakanen veti eläkehakemuksensa takaisin salibandyliitolta. Viime kaudelta jatkavat Mikkelin fyysisin Vesa Sivula, Kuusamon salakalastaja Niko Kuusela sekä jäähypörssin suvereeni ykkönen Oskari Kauppinen.

Hyökkäykseen saatiin lisää leveyttä kun M-Teamista joukkueseen siirtyivät Iiro Kinnunen sekä Sampo Laukkala. Alvar Mahlberg taasen vaihtoi Jahvan höykyt Peltosen crossfittiin. Vesa Hytönen palasi välivuoden jälkeen takaisin ja Ville Selin saapui joukkueeseen Duxista. Edelliseltä kaudelta tuttuja naamoja edustaa Kajaanin taskuraketti Miika Huusko, sakkokassarahoituksesta vastannut Tero Lamberg, Pieksämäen pyton Joni Lempinen, Kinkomaan käyrin Juha-Pekka Manninen, Pilkun viilaamista yliopistossa opiskeleva Jere Oksanen, O2:sen toimistolla rahkasta haaveileva Tuomas ”Bull” Pulkkinen ja salibandyn vastine Raipe Helmiselle, Ilkka Tepponen.

Tuomas Laukkala ja Ollimatti Karttunen levittävät jouluun asti oikeinelämisen ilosanomaa lätäkön toisella puolella ja heidän kohtalonsa selviää lähempänä joulupukin saapumista. Vertti Mäkikyrö odottelee epätoivoisesti soittoa joko Falunista tai Helsingborgista ja hänen tilanteensa selviää ennen kauden alkua.


Maalivahdit
Henri Tikkanen
Janne Manninen
Sami Heikkinen

Puolustajat
Ville Sepponen
Vesa Sivula
Toni Tuovinen
Timo Hakanen
Niko Kuusela
Oskari Kauppinen
Juho Aijasaho
Mikko Nenonen


Hyökkääjät
Alvar Mahlberg
Iiro Kinnunen
Ilkka Tepponen
Jere Oksanen
Joni Lempinen
Juha-Pekka Manninen
Miika Huusko
Sampo Laukkala
Tero Lamberg
Tuomas Pulkkinen
Vesa Hytönen
Ville Selin