Miesten edustuksen välitilinpäätös

12/15/2014 - 17:04

Miehet edustus

Tilikausi 2014 saatu päätökseen ja on aika analysoida mennyttä syyskautta.
Kuten jo kauden alku antoi odottaa. Sarjasta tulee erittäin tasainen ja jokaiseen otteluun tulee valmistautua huolella. Sitä se myös on ollut. Joukkueemme, pois lukien Pirkat peli, on joutunut taistelemaan pisteitä loppuvihellykseen saakka. Tässä sarjassa ei vaan ole helppoja otteluita. Kovasti uusiutunut ja nuorentunut ryhmämme on suoriutunut kiitettävästi syksyn peleistä.

Uudistettu puolustuspeli, yksilövastuun lisääminen ja hyvä maalivahtipeli on näkynyt myös tulostaululla. Päästettyjä maaleja on kohtuullisen vähän. Rutiinisuorittamisen tasoa ollaan saatu nostettua sarjan vaatimalle tasolle.

Rosteri on kapea ja yleensä joudumme harjoittelemaan pelistä ensimmäisen erän viisikkotason asioita. Tästä syystä asia näkyy tehdyissä maaleissa vähäisenä. Seuraava askel on parantaa pallollista peliä järkevämmäksi. Saada aikaan tasapainoisempia hitaita lähtöjä ja nopeampia ja tehokkaampia pelin kääntöjä.

Nyt on pienen levon aika ja sitten lähdemme valmistautumaan kevään koitoksiin nöyrin mielin. Mahdollisesti rosteriinkiin saadaan lisää leveyttä.

 

Ilkka Peltonen