N1: Uuden alku

09/15/2017 - 11:47

Naiset avaavat kauden pitkän odotuksen jälkeen lauantaina Palokassa Lappeenrannan NST:tä vastaan. Molemmat joukkueet ovat uudistuneet varsin rajusti viime kaudesta ja onkin mielenkiintoista nähdä missä voimasuhteet nyt menevät. Pari edellistä kautta ovat vieraat olleet n.13 potkua edellä, mutta kuukausi takaperin miteltiin tasaisesti harjoitusturneessa Sipoossa.

Vuoden takaiseen liiga-avaukseen verrattuna kentälle marssitetaan lauantaina melkein puolet uusia pelureita molempien riveissä ja oletettavaa on, että kaikki ei vielä valmista ole. Siitä huolimatta odotettavissa on varsin tunnerikas kohtaaminen, molempien todella kaivatessa pisteitä osoitukseksi siitä, että ollaan oikeilla raiteilla. Ennakkosuosikkina vääntöön lähtee historiaa peilaten NST, mutta kuten sanottua, kentällä kohtaavat kuitenkin aivan uudet joukkueet.

Ottelu tulee ratkemaan siihen kumpi saa hyökkäyspelinsä kulkemaan. Puolustus tulee molemmilla varmasti olemaan varsin intohimoista ja maalipaikoilla ei juhlita. NST:n pelin kantava voima onkin maalinsuulta löytyvä Minna Paasu, joka torjumisen lisäksi ohjaa omiaan vahvalla otteella. Ampparittarien tuleekin onnistua laajalla rintamalla, jotta vastustajan sumppu murtuu ja katseet kannattaakin kääntää puolustajiin, joista Jenni Kaipaista tai Rina Rautalaa voisi hyvin tarjota avausmaalin iskijöiksi. NST:n puolelta kovimpina piikkeinä varpaanväleissämme toimivat entiset Happee-pelurit Jenna Backman ja Milja Kiviharju.

Tervetuloa tsekkaamaan uudistunut amppariryhmä, kannustamaan neitomme kunnon lentoon ja passittamaan vieraamme kotimatkalle ilman kotiinviemisiä. :)

Nähdään Palokassa lauantaina klo 16!

Naiset edustus