Naisten 3. joukkueen kausi on täydessä vauhdissa!

12/14/2016 - 16:04

Naisten 3. joukkueen kausi 2016-2017 Sisä-Suomen 3.divisioonassa on pyörähtänyt käyntiin muutosten ja kovan treenaamisen merkeissä.

Syksyn aikana joukkue on keskittynyt harjoittamaan karvaustaitoja sekä fyysistä pelaamista. Pieniä haasteita kaudelle ovat tuoneet loukkaantumiset sekä muut luonnolliset poisjättäytymiset joukkueesta. Pelaajat alkavat kuitenkin jo löytämään paikkansa ja kentälliset ovat alkaneet toimia.

Treeneissä on hiki lentänyt ja kehittymisen halu on ollut kova. Harjoitus on tuonut tulosta, sillä joulukuun turnauksessa Parkanon urheilutalolla nähtiin astetta kovempaa peliä. Toki vielä on harjoittelemisen aihetta fyysisen pelaamisen puhtaudessa sekä paikkojen haussa, mutta kehitys on huimaa! Viime turnauksen onnistujaksi nostettakoot joukkueen yksi uusimmista tulokkaista Betty #16, jolla syksyn treenin tulos näkyi mallikkaasti peleissä.

Naiset ovat pelanneet kauden alun tasaisesti. Tähän asti jokaisesta turnauksesta on kotiin tuotu voitto ja tappio. Pelit ovat olleet hyvinkin tasaväkisiä. Tulevia turnauksia odotetaan innolla keskittyen lisää fyysiseen pelaamiseen, aktiivisempiin hakuihin ja vetojen peittämisen treenaamiseen.

Pssst.. Seuraava turnaus käydään 14.1.2017 Ylöjärven liikuntakeskuksessa. Kalenteriin kannattaa myös merkata Jyväskylässä pelattavat turnaukset: 4.2.2017 Palokan koulukeskus ja 12.3.2017 Jyväskylän monitoimitalo.

Tervetuloa mukaan seuraamaan ja kannustamaan naisten 3. joukkuetta kaudella 2016-2017!