N1: Naiset joulutauolle neljänneltä sijalta

12/14/2009 - 00:01

O2-naisten salibandykausi on puolivälissä ja joulu siintää jo itse kunkin silmissä. Turnaus turnaukselta on Ampparijoukkue mennyt yhtä vuoristorataa ylös ja alas. Joulutauolle lähdetään sarjan keskivaiheilta, mikä on rehellisesti sanottuna hienoinen pettymys koko joukkueelle. Tahto tai mikä lie ei ole riittänyt parempiin suorituksiin, vaikka taitoa joukkueesta kyllä löytyisikin. Peleissä tarvittavaa tasaisuutta, rentoutta ja tsemppiä lähdetään hakemaan joulutauon aikana mm. äidin helmoista, ulkomailta ja vuodenvaihteen jälkeen pelattavasta Helsinki Floorball Cupista.

Ampparijoukkueen ailahtelevaisuus näkyi myös joulutaukoa edeltäneessä turnauksessa Ylöjärvellä, jossa vastassa olivat WFT (Valkeakoski) ja Ryhti (Ylöjärvi). Ottelujen välinen pelillinen ero oli jotain aivan uskomatonta, mistä kertonevat myös lopputulokset WFT-O2 2-11 jaRyhti-O2 4-1. Pelit jatkuvat tammikuun puolivälissä Hämeenlinnassa ja kaikki kannustus tuleviin turnauksiin on tervetullutta. Tervetuloa varsinkin Ampparinaisten kotiturnaukseen Jyväskylän Killerille ystävänpäivänä su 14.2.2010.

Uusi vuosi tuo toivottavasti uudet kujeet pelikentille, mutta sitä ennen haluavat O2-naiset kuitenkin toivottaa kaikille salibandyn ystäville oikein rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta.

Joukkue