M1: Kausi alkaa tuplaviikonlopulla

09/14/2018 - 14:33

Miehet edustus

Miesten edustusjoukkue aloittaa Divarin kahdella vierasottelulla! Kuva: Esa Jokinen


Pitkään odotettu hetki on vihdoin käsillä, kun O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkue aloittaa kautensa Divarissa tulevana viikonloppuna. Aloitus onkin heti räväkkä, kun joukkue pelaa tuplaviikonlopun vieraskentillä. Lauantaina 15.9. joukkue matkaa Loviisaan, ja kohtaa yhden Divarin ennakkosuosikeista, Loviisan Torin. Sunnuntaina matka jatkuu Vantaalle, jossa kohdataan EräViikingit Akatemia.


Sarjan avausvastustajamme Loviisan Tor sijoittui viime kaudella Divarin runkosarjan kolmanneksi ja eteni keväällä aina finaaleihin saakka, taipuen tiukassa sarjassa lopulta Salibandyliigaan nousseelle Porin Karhuille otteluvoiton 3-1. Tämän jälkeen Tor pääsi vielä haastamaan Hämeenlinnan Steelersiä liigapaikasta, mutta siinä kisassa Steelers oli kovempi puhtaasti otteluvoitoin 3-0. Tor menetti kesän siirtomarkkinoilla pari kokenutta pelaajaa, mutta tulopuolella oli myös kovia nimiä, kuten LASBista saapunut Elmo Lavonen sekä Jyväskylän kasvatti Aki Kolari SB Welhoista. Tor tulee siis tänäkin vuonna taistelemaan Divarin kärkisijoista ja he ovatkin heti todella hyvä testi Äyille kauden avauksessa.


Toinen viikonlopun vastustajamme EV Akatemia pelasikin sitten hieman toisenlaisen kauden. Vaiherikkaiden runkosarjan loppuhetkien jälkeen joukkue joutui karsimaan paikastaan Divariin täksi kaudeksi, ja hävisikin karsinnat Divariin noussutta Tikkurilan Tiikereitä vastaan. Kuitenkin, kun SB Vaasa luopui sarjapaikastaan, säilyi lopulta myös EV Akatemia Divarissa. Sunnuntain vastuksemme on kuitenkin erittäin arvaamaton, sillä vaikka he menettivätkin viime kauden jälkeen useita kärkinimiään Salibandyliigaan, on tilalle nostettu omista junioreista kovia lupauksia. Muutenkin joukkueessa kierrätetään paljon seuran A- junioreita ja myös ErVin edustusjoukkueesta on Akatemiassa apuja nähty. EV Akatemialla on paljon nuoria tulevaisuuden tähtiä, jotka tarjoavat varmasti tiukan vastuksen kenelle tahansa tällä kaudella.


Lauantain ottelu Loviisassa starttaa klo 17.00 ja Vantaalla jatketaan seuraavana päivänä klo 13.30.

O2-Jyväskylän Äyät lähtevät siis tähän kauteen heti kovan haasteen kautta, mutta askel kerrallaan joukkue lähtee tavoittelemaan kevään Playoff- paikkoja. Kesä ja alku- syksy on tehty kovasti töitä, ja uuteen pelitapaan on haettu tuntumaa kovista harjoitusotteluista. Joukkue on myös uudistunut vain maltillisesti, viime kauden rungon jatkaessa ja muutaman uuden nimen liittyessä mukaan. Nyt kaikki on siis valmista ja Äyät on valmis antamaan kaikkensa kentällä heti kauden alusta lähtien!


Alta löydät vielä listattuna Miesten Edustusjoukkueen tämän kauden pelaajat ja taustat kokonaisuudessaan:


Miehet edustus


Muistahan ottaa seurantaan Edustusjoukkueen SoMe- kanavat viimeistään nyt, jotta et jää paitsi tämän kauden matkamme käänteistä:


Facebook: O2JKL Miehet Edustus


Instagram: o2jkl


Twitter: o2jkl