M1: One more year - Ismo Nybacka jatkaa!

08/14/2019 - 15:47

Miehet edustus

Kokeneen Nybackan sopimus on erittäin tärkeä lisä Amppareiden tämän kauden joukkueeseen.Taustan alkuperäiset kuvat: Niklas Suominen

Muutaman uuden hankinnan jälkeen on O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkue solminut myös yhden erittäin tärkeän jatkosopimuksen, kun joukkueen kokeneimpaan päähän kuuluva Ismo Nybacka jatkaa pitkää salibandyuraansa myös vielä ensi kaudella Amppareissa!

Joukkueen ikänestori, 34- vuotias Nybacka pelasi ensimmäiset pelinsä Divarissa jo kaudella 2005-2006 SC Bluesin riveissä. Yhteensä ”Nypyltä” löytyy Divarikokemusta kuudelta kaudelta SC Bluesin, FC Vaajakosken ja O2-Jyväskylän paidassa 155 ottelun verran, joissa on syntynyt tehopisteet 41+42=83.

Nypy pelasi myös usean kauden ajan Amppareissa vielä 2- divisioona- aikoina. Kauden 2014-2015 jälkeen nähtiin myös jo siirtymä joukkueen valmennuspuolelle, mutta paluu pelikentille ja pääsarjatasolle nähtiin kaudelle 2017-2018, kun O2-Jyväskylä nousi Divariin. Todellisesta seuraikonista on siis kyse!

Amppareiden pääkäskijä Joonas Kaasalainen oli luonnollisesti tyytyväinen siihen, että kokenut Nybacka päätti jatkaa vielä uraansa Divarissa ja Amppareissa:

”Loistava homma, että joukkueen isähahmo päätti jatkaa vielä yhden vuoden pelejä Ampparipaidassa! Nypy on monipuolinen pelaaja, jolta onnistuu sekä sentterin että pakin paikalla pelaaminen. Hän tuo joukkueeseen oikein isän kädestä johtajuutta ja on todella tärkeä palanen joukkueen sisällä. Nybackan vahvuudet ovat pallottomassa pelaamisessa, mutta kuten viime kaudellakin nähtiin, pystyy hän myös iskemään pörssejä tiukoissakin paikoissa”.

Miehet edustus

Taustan alkuperäiset kuvat: Niklas Suominen

 

Joukkueen sopimustilanne 14.8.2019:

Maalivahdit: Henri Tikkanen, Tommi Kauppinen

Puolustajat: Markus Manninen, Karel Joutsimäki, Vesa Sivula, Ville Sepponen, Niko Ilmonen, Lauri Lavonen

Hyökkääjät: Lari Mäkelä, Niklas Pulli, Joni Lempinen, Iiro Kinnunen, Iiro Pieviläinen, Alvar Mahlberg, Kaarlo Mahlberg, Joel Wenning, Niki Kaurtola, Miika Huusko, Ilkka Tepponen, Kasperi Kantonen, Ismo Nybacka