Pronssit kaulaan ja matka jatkuu (D1 musta)

04/14/2019 - 15:31

Ampparit

Eliittisarjan loppuhuipentuman toinen päivä alkoi ottelulla Eliittisarjan voittanutta Porin Karhuja vastaan. Joukkue ei lähtenyt Karhuja vastaan nöyristelemään, vaan kovalla pelillä rynnistettiin eteenpäin.

Toisen erän alkuun asti molemmat joukkueet pääsivät pari kertaa rokottamaan, mutta toisen erän edetessä eteenpäin pystyimme iskemään useamman piikin peräjälkeen Karhujen lihaan. Peli oli jo 2-5 meille, mutta Karhut pystyi pitämään pään kasassa ja kuroi maali maalilta eroa umpeen. Toinen erä päättyi tilanteessa 5-5.

Kolmannessa erässä maalien tehtailu jatkui vuorotahtiin. Molemmat joukkueet olivat vuorollaan johdossa. Kun ottelua oli kuusi minuuttia jäljellä, oli peli tasan 7-7. Vastustaja sai ylivoiman ja käytti sen tehokkaasti. Tasoitusta ei kuitenkaan kauaa tarvinnut odotella, mutta jälleen Karhut siirtyi yhden maalin edelle. Parin viimeisen minuutin aikana pääsimme taas tasoihin, jonka jälkeen Karhut jälleen pääsi maalin edelle. Ilman maalivahtia haettiin tasoitusta, mutta vastustaja sai vedon maaliin ja peli päättyi tilanteessa 11-9.

Pojat laittoivat huikealla trillerillä ennakkosuosikin ahtaalle ja he saivat tosissaan vääntää meistä voittoa. Ottelusta ei jäänyt moitteen sanaa ja hyvillä mielin jäätiin odottamaan tietoa pronssiottelun vastustajasta, joka selvisi seuraavassa ottelussa Classic-Happee. Samanlaisella pelillä kaikki olisi mahdollista pronssiottelussa.

Pronssiottelusta tuli paikalliskamppailu Classicin vietyä voiton Happeesta. Ottelu sai räväkän alun, kun Happee rokotti heti pelin alussa ensimmäisessä vaihdossa. Itse peli kuitenkin oli tasaista ja meillä oli kaikki mahdollisuudet omissa käsissä. Viiden minuutin pelaamisen jälkeen tilanne oli käännetty 2-1 meille. Tämän jälkeen mentiinkin meidän vetovastuulla ottelua minuutti toisensa ja maali toisensa jälkeen. Toinen erä päättyi tilanteessa 8-2, mutta yhtään ei voinut löysäillä Happeen ollessa vastassa. Kolmannessa erässä Happee pystyikin kuromaan etumatkaa kiinni, mutta ajan loppuessa kesken peli päättyi 9-5.

Reissu oli onnistunut ja ei jättänyt sijaa moitteille. Upeita suorituksia, upeita maaleja ja upeaa taistelua! Kaikki odotukset ylitettiin ehdottomasti. Pronssimitalit kaulaan ja kohti seuraavaa koitosta. Nimittäin tästä Sisä-Suomen ja Länsirannikon Eliittisarjan loppuhuipentumasta kolme parasta joukkuetta pelaavat kahden viikon päästä ylialueellisessa Final Six -turnauksessa. Pysykää kanavalla ja pojat röyhistelkää vähän rintaa upean suorituksen kunniaksi!