Tervetuloa A-poikien avoimiin harjoituksiin huhtikuussa

03/14/2017 - 10:24

A-pojat

Ampparit

A-poikien ikäluokkavalmentajana jatkaa toista vuotta putkeen Juha Hirvonen. Vuodesta 1995 asti salibandyvalmentajana toimineen Hirvosen huippuhetkiä valmentajauralla on ollut muun muassa kaudet O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkueen peräsimessä miesten Divarissa ja nousu taistelemaan jopa karsintapaikasta SM-sarjaan. Hirvosella on kokemusta myös Suomen salibandymaajoukkueen valmentamisesta, kun hän vuonna 2010 toimi opiskelijoiden MM-kisoissa Suomen joukkueen päävalmentajana ja vuosina 2011-2013 Suomen naisten salibandymaajoukkueen valmentajana.

Hirvosen valmennusryhmässä Amppareissa jatkavat luottomiehet Arttu Savolainen ja Sakke Närhi. Kaudella 2017-2018 A-, B- ja C-poikien maalivahtivalmentajana toimii Volter Pietarinen. Omalla peliurallaan Pietarisen palkintokaappia komistaa Suomen mestaruudet B- ja A-pojissa Tapanilan Erän maalinsuulla. Nykyään Pietarinen opiskelee Jyväskylän yliopistossa liikuntabiologiaa.

Joukkueen ensimmäinen kausi A-pojissa päättyi 1. divisioonan Savo-Karjalan lohkossa kolmanteen sijaan edellään SB Welhot ja Josba. Lohkon kolmas sija toi Amppareille paikan jatkokarsintaan, jossa vastaan asettui Steelers. Tällä kertaa Steelers oli ottelussa etevämpi ja jatkoi SM-karsintaan, mutta Hirvonen näkee joukkueen tulevaisuuden valoisaksi.

-A-poikien kanssa ollaan saatu upea ensimmäinen vuosi pakettiin. Opeteltiin toimimaan yhdessä, yhteisillä pelisäännöillä, sitoutumista, harjoittelukulttuuria ja tietenkin itse peliä. Huippuporukka täynnä persoonallisuuksia ja tulevia huippupelaajia. Tämä meidän tarina on saanut sellaisen alun, että jos tahti jatkuu tällaisena, niin lopputuloksena saattaa olla jotain todella suurta ja mahtavaa - Tässä jutussa on todellakin miellyttävää olla mukana. The Tarina tulossa.

A-poikien avoimet harjoitukset pidetään 3.4. – 27.4.2017. Joukkueeseen valitaan 30 pelaajaa. Joukkue tulee pelaamaan kaudella 2017-2018 A-poikien 1. divisioonassa ja miesten 3./4. divisioonassa. Joukkue julkistetaan pelaajakartoituksen päätteeksi 27.4.2017. Lisätietoja A-poikien joukkueen avointen harjoitusten aikatauluista ja kauden 2017-2018 toimintasuunnitelmasta ikäluokkavalmentajalta, Juha Hirvonen (040 503 7092, juha.hirvonen(at)o2-jkl.fi).

A-poikien avoimet harjoitukset alkavat maanantaina 3.4. lajiharjoituksilla Vaajakosken liikuntahallissa. Joukkueen avoimiin harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki toiminnastamme kiinnostuneet pelaajat. Ilmoittauduthan avoimiin harjoituksiin aina etukäteen ikäluokkavalmentajalle.

 

Sinettiseura