O2-Jyväskylän A-, B- ja C-poikien ikäluokkavalmentajat on valittu - joukkueiden try outit huhtikuussa

03/14/2017 - 10:22

Ampparit

O2-Jyväskylän vanhimpien poikajuniorijoukkueiden kauden 2017-2018 toiminta alkaa huhtikuussa 2017. Kaudella 2017-2018 Amppareissa on edustusta kaikissa poikajuniori-ikäluokissa. A-pojat pelaavat tulevalla kaudella 1. divisioonassa, B-pojat sekä C1- ja C2-pojat osallistuvat SM-karsintoihin syksyllä 2017. Amppareiden vanhimmat poikajuniorijoukkueet ovat pelaajalle tärkeä oppimisympäristö, jonka tavoitteena on opettaa pelaajalle huipputaidot niin pelaamisessa kuin urheilemisessakin, ennen miesten joukkueisiin siirtymistä. Toimintaa ohjaavat pelaamisesta nauttiminen, pitkäjänteisyys ja urheilijakeskeisyys.

 

A-pojat

Ampparit

A-poikien ikäluokkavalmentajana jatkaa toista vuotta putkeen Juha Hirvonen. Vuodesta 1995 asti salibandyvalmentajana toimineen Hirvosen huippuhetkiä valmentajauralla on ollut muun muassa kaudet O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkueen peräsimessä miesten Divarissa ja nousu taistelemaan jopa karsintapaikasta SM-sarjaan. Hirvosella on kokemusta myös Suomen salibandymaajoukkueen valmentamisesta, kun hän vuonna 2010 toimi opiskelijoiden MM-kisoissa Suomen joukkueen päävalmentajana ja vuosina 2011-2013 Suomen naisten salibandymaajoukkueen valmentajana.


Hirvosen valmennusryhmässä Amppareissa jatkavat luottomiehet Arttu Savolainen ja Sakke Närhi. Kaudella 2017-2018 A-, B- ja C-poikien maalivahtivalmentajana toimii Volter Pietarinen. Omalla peliurallaan Pietarisen palkintokaappia komistaa Suomen mestaruudet B- ja A-pojissa Tapanilan Erän maalinsuulla. Nykyään Pietarinen opiskelee Jyväskylän yliopistossa liikuntabiologiaa.


Joukkueen ensimmäinen kausi A-pojissa päättyi 1. divisioonan Savo-Karjalan lohkossa kolmanteen sijaan edellään SB Welhot ja Josba. Lohkon kolmas sija toi Amppareille paikan jatkokarsintaan, jossa vastaan asettui Steelers. Tällä kertaa Steelers oli ottelussa etevämpi ja jatkoi SM-karsintaan, mutta Hirvonen näkee joukkueen tulevaisuuden valoisaksi.


-A-poikien kanssa ollaan saatu upea ensimmäinen vuosi pakettiin. Opeteltiin toimimaan yhdessä, yhteisillä pelisäännöillä, sitoutumista, harjoittelukulttuuria ja tietenkin itse peliä. Huippuporukka täynnä persoonallisuuksia ja tulevia huippupelaajia. Tämä meidän tarina on saanut sellaisen alun, että jos tahti jatkuu tällaisena, niin lopputuloksena saattaa olla jotain todella suurta ja mahtavaa - Tässä jutussa on todellakin miellyttävää olla mukana. The Tarina tulossa.


A-poikien avoimet harjoitukset pidetään 3.4. – 27.4.2017. Joukkueeseen valitaan 30 pelaajaa. Joukkue tulee pelaamaan kaudella 2017-2018 A-poikien 1. divisioonassa ja miesten 3./4. divisioonassa. Joukkue julkistetaan pelaajakartoituksen päätteeksi 27.4.2017. Lisätietoja A-poikien joukkueen avointen harjoitusten aikatauluista ja kauden 2017-2018 toimintasuunnitelmasta ikäluokkavalmentajalta, Juha Hirvonen (040 503 7092, juha.hirvonen(at)o2-jkl.fi).


A-poikien avoimet harjoitukset alkavat maanantaina 3.4. lajiharjoituksilla Vaajakosken liikuntahallissa. Joukkueen avoimiin harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki toiminnastamme kiinnostuneet pelaajat. Ilmoittauduthan avoimiin harjoituksiin aina etukäteen ikäluokkavalmentajalle.

 

B-pojat

Ampparit

Uudistuvan B-poikien joukkueen ikäluokkavalmentajana toimii Kari Jauhiainen. Vuodesta 2007 lähtien Amppareissa 1998-2000 syntyneitä pelaajia valmentanut Jauhiainen saa valmennusryhmäänsä monipuolisuutta, kun Muuramessa ja Jyväskylässä valmentanut Teuvo Takula sekä viimeksi Duxin 2001 syntyneitä poikia valmentanut Kai Heiniö liittyvät joukkueeseen. Joukkueen maalivahtivalmentajana toimii Volter Pietarinen.


B-poikien kausi käynnistyi jo elokuussa 2016 SM-karsinnoilla. Murroksessa ollut joukkue ei kuitenkaan ollut parhaimmillaan vielä aikaisin syksyllä ja lopulta joukkue pelasi suurimman osan kaudesta Sisä-Suomen kilpasarjassa. Vahvistuvan valmennusryhmän myötä ikäluokkavalmentaja Jauhiainen näkee hyvät mahdollisuudet joukkueen toiminnan kehittämiseen.


-Menneellä kaudella ikäluokkien vaihtuessa B-poikien ikäryhmässä ajatuksena oli luoda hyvä pohja yhteistyölle seuran A-poikien ja C-poikien kanssa. Yhteistyön kautta luotiin pelaajille enemmän mahdollisuuksia treenata ja pelata kauden aikana. Haastavan alkukauden jälkeen toimintaa saatiin vakiinnutettua ja vietyä eteenpäin. Tulevalle kaudelle 2017-18 B-poikien ikäryhmälle on luotu nyt hyvä pohja, josta voimme jatkaa tavoitteellisempaan suuntaan.
B-poikien try out -jakso pidetään huhtikuussa 4.4. – 28.4.2017. Ikäryhmään valitaan 40 pelaajaa, joista muodostetaan kaksi peliryhmää. Ikäryhmään valitut pelaajat julkistetaan try out -jakson päätteeksi 28.4.2017.

 

B-poikien try out -jakso alkaa tiistaina 4.4. lajiharjoituksilla Palokan koulukeskuksessa. Lisätietoja B-poikien joukkueen try out -jakson aikatauluista ja kauden 2017-2018 toimintasuunnitelmasta ikäluokkavalmentajalta, Kari Jauhiainen (040 550 4268, kari.jauhiainen(at)o2-jkl.fi). Try out -jaksolle ovat tervetulleita kaikki toiminnastamme kiinnostuneet pelaajat.

 

C-pojat

Ampparit

C-poikien ikäluokkaan muodostuu kaudelle 2017-2018 kolme peliryhmää. Ikäluokkavalmentajana jatkaa Tuomas Pulkkinen, jolle tuleva kausi on viides perättäinen 2002 syntyneiden poikien valmentajana. C-poikien ikäluokan valmennusryhmän muodostavat ikäluokkavalmentajan ohella Harri Salminen, Marko SatosaariHeikki Hämäläinen,
Niko Mikkonen ja Volter Pietarinen.


Kaudelle 2016-2017 C-poikien ikäluokkaan kokoontui pelaajia ja toimihenkilöitä seurassa jo olleiden poikien ja toimihenkilöiden lisäksi MuurYsta, Happeesta ja Duxista. Yhteensä 36 pelaajaa, jotka muodostivat edustus- ja kilparyhmät nyt päättymässä olevalle kaudelle. Kauden aikana ikäluokka on osallistunut viikoittaisen perustoiminnan lisäksi Vierumäen urheiluopiston salibandyakatemiaohjelmaan, jossa pelaajien salibandyn opiskelu jatkuu ensi kaudellakin. Ikäluokkavalmentaja Pulkkinen näkee toiminnan täyteisen kauden olleen onnistunut.


-Paljon on tapahtunut ja jos ei muuta, niin ainakin kokemusta on kertynyt, ja kokemuksia koettu. Harjoittelusta suurin osa toteutettiin peliryhmien yhteisinä harjoituksina, mikä on näkynyt koko pelaajarosterin kehittymisenä. Molempien peliryhmien otteet peleissä ovat myöskin parantuneet, josta kertoo se tilastotieto, että peliryhmät ovat taistelleet sarjoissaan jatkokarsintapaikoista ylöspäin. Olemme pitkäjänteisen pelaajakehitystien alkuaskelilla ja ainakin ensimmäisen erän osalta olemme valmennusryhmän kanssa tyytyväisiä askeliin.


C-poikien try out -jakso pidetään huhtikuussa 3.4. – 28.4.2017. Ikäryhmään valitaan 50 pelaajaa, joista muodostetaan kolme peliryhmää: C1-poikien edustusjoukkue, C1-poikien kilpajoukkue ja C2-poikien edustusjoukkue. Ikäryhmään valitut pelaajat julkistetaan try out -jakson päätteeksi 28.4.2017.


C-poikien try out -jakso alkaa maanantaina 3.4. lajiharjoituksilla ja ikäluokan yhteisellä pelaajapalaverilla Killerillä. Lisätietoja C-poikien joukkueen try out -jakson aikatauluista ja kauden 2017-2018 toimintasuunnitelmasta ikäluokkavalmentajalta, Tuomas Pulkkinen (040 966 3816, tuomas.pulkkinen(at)o2-jkl.fi). Try out -jaksolle ovat tervetulleita kaikki toiminnastamme kiinnostuneet pelaajat.

 

Tervetuloa O2-Jyväskylän A-, B- ja C-poikien harjoituksiin mukaan. Olethan yhteydessä ikäluokkavalmentajaan ennen harjoituksiin saapumista.

A-pojat:
Juha Hirvonen, 040 503 7092, juha.hirvonen(at)o2-jkl.fi
Ensimmäiset harjoitukset ma 3.4. Vaajakosken liikuntahalli

B-pojat:
Kari Jauhiainen, 040 550 4268, kari.jauhiainen(at)o2-jkl.fi
Ensimmäiset harjoitukset ti 4.4. Palokan koulukeskus

C-pojat:
Tuomas Pulkkinen, 040 966 3816, tuomas.pulkkinen(at)o2-jkl.fi
Ensimmäiset harjoitukset ma 3.4. Killerin liikuntakeskus

 

Sinettiseura