Maaliskuun turnaus

03/14/2017 - 10:29

Happee II naiset järjestivät Vaajakosken liikuntahallilla oman kotiturnauksensa 12.3.2017. O2 n 3 vastaan asettuivat tuolloin Happee II sekä YPA II. 

Peli Happeeta vastaan alkoi unisesti ja Happeen naiset pistivätkin ensimmäisessä erässä O2 häkkiin useamman maalin. O2 joukkue ei tästä kuitenkaan lannistunut vaan paranti pelaamista erä erältä. Valonpilkahduksia ja mahdollisuuksia nähtiin pelissä useita, mutta tällä kertaa se ei vain riittänyt. Lopputulemaksi taululle jäi 3-7 Happeelle. 

YPAa vastaan O2 joukkueella oli aivan toisenlainen tatsi. Joukkue pelasi aktiivisemmin ja nopeammalla temmolla. Peliin lähdettiin voittamaan ja ottamaan pisteet kotiin, sillä O2 joukkue elää jännittaviä aikoja sarjataulukko sijoituksen suhteen. Vaikka tästäkin pelistä tuli 5-2 takkiin, niin ottelu YPAa vastaan luisti hyvin ja pelissä nähtiin upeita niin yksilö kuin joukkue suorituksia!

Kauden viimeiseen turnaukseen, joka pelataan Iittala-hallissa 9.4, O2 joukkue lähtee hakemaan tärkeitä pisteitä. Vastassa tuolloin ovat sarjakärki Gunners, sekä sarjajumbo Steelers JSB II. Molemmat pelit tulevat olemaan O2 joukkueen kannalta erittäin tärkeitä sekä ratkaisevia. Melkoisen jännitysnäytelmän O2 joukkue onkin onnistut luomaan kauden loppuun. Toisaalta, mitä elämä olisikaan ilman pientä kutkutusta. ;)