C1- ja C2-poikien try outit huhtikuussa

03/14/2017 - 10:25

C-pojat

c-pojat

C-poikien ikäluokkaan muodostuu kaudelle 2017-2018 kolme peliryhmää. Ikäluokkavalmentajana jatkaa Tuomas Pulkkinen, jolle tuleva kausi on viides perättäinen 2002 syntyneiden poikien valmentajana. C-poikien ikäluokan valmennusryhmän muodostavat ikäluokkavalmentajan ohella Harri Salminen, Marko Satosaari, Heikki Hämäläinen,
Niko Mikkonen ja Volter Pietarinen.

Kaudelle 2016-2017 C-poikien ikäluokkaan kokoontui pelaajia ja toimihenkilöitä seurassa jo olleiden poikien ja toimihenkilöiden lisäksi MuurYsta, Happeesta ja Duxista. Yhteensä 36 pelaajaa, jotka muodostivat edustus- ja kilparyhmät nyt päättymässä olevalle kaudelle. Kauden aikana ikäluokka on osallistunut viikoittaisen perustoiminnan lisäksi Vierumäen urheiluopiston salibandyakatemiaohjelmaan, jossa pelaajien salibandyn opiskelu jatkuu ensi kaudellakin. Ikäluokkavalmentaja Pulkkinen näkee toiminnan täyteisen kauden olleen onnistunut.

-Paljon on tapahtunut ja jos ei muuta, niin ainakin kokemusta on kertynyt, ja kokemuksia koettu. Harjoittelusta suurin osa toteutettiin peliryhmien yhteisinä harjoituksina, mikä on näkynyt koko pelaajarosterin kehittymisenä. Molempien peliryhmien otteet peleissä ovat myöskin parantuneet, josta kertoo se tilastotieto, että peliryhmät ovat taistelleet sarjoissaan jatkokarsintapaikoista ylöspäin. Olemme pitkäjänteisen pelaajakehitystien alkuaskelilla ja ainakin ensimmäisen erän osalta olemme valmennusryhmän kanssa tyytyväisiä askeliin.

C-poikien try out -jakso pidetään huhtikuussa 3.4. – 28.4.2017. Ikäryhmään valitaan 50 pelaajaa, joista muodostetaan kolme peliryhmää: C1-poikien edustusjoukkue, C1-poikien kilpajoukkue ja C2-poikien edustusjoukkue. Ikäryhmään valitut pelaajat julkistetaan try out -jakson päätteeksi 28.4.2017.

C-poikien try out -jakso alkaa maanantaina 3.4. lajiharjoituksilla ja ikäluokan yhteisellä pelaajapalaverilla Killerillä. Lisätietoja C-poikien joukkueen try out -jakson aikatauluista ja kauden 2017-2018 toimintasuunnitelmasta ikäluokkavalmentajalta, Tuomas Pulkkinen (040 966 3816, tuomas.pulkkinen(at)o2-jkl.fi). Try out -jaksolle ovat tervetulleita kaikki toiminnastamme kiinnostuneet pelaajat.

Salibandyakatemia

Sinettiseura