Pojat C98: Kausi päätökseen

03/14/2013 - 13:35

Viime lauantaina pelattiin C2 jatkosarjan viimeiset pelit. Pirkat oli varmistanut jo aikaisemmassa turnauksessa ykköstilan ja näin pääsyn jatkoon C-jun SM playoff-karsintoihin. Amppareilla panos turnaukseen oli molempien otteluiden voittaminen ja sitä kautta 2.sarjasijan lunastaminen. Pojat pelasivat hienosti molemmat ottelut. TFT kaatui 12 maalin erolla 16-4 ja Ilves 7-6.

Viime kauteen verrattuna joukkue on kehittynyt huimasti. Harjoittelimme kaudella 3-4 kertaa viikossa ja se näkyikin parantuneina otteina kauden mittaan harjoituksissa sekä peleissä. Kauden aikana harjoittelua pysyttiin muuttamaan haastavammaksi ja enemmän joukkue harjoittelun suuntaan. Yksilötaitojen kehityksessä auttoi joukkueeseen syntynyt hieno kilpailuhenki ja halu oppia. Pelaajat kävivät ahkerasti myös omalla ajalla tekemässä tarvittavia oheisharjoituksia.
 
Harjoitukset jatkuva ja seuraava tavoite onkin 3.-5.5. pelattava Nordic Floorball Games Oulussa. Kausi huipentuu mukavasti yhteisellä kolmen päivän turnauksella ja varmasti antaa voimia seuraavaan kauteen.
 
Valmentaja kiittää pelaajia, taustaporukkaa ja hienoa faniporukkaa matkoilla. Mukava oli matkata turnauksissa. Tästä on hyvä jatkaa. 

Harjoitukset ovat nyt avoinna uusille tulijoille. Olet urheilullinen ja tykkäät harjoitella sekä kilpailla tosissasi niin olet oikea kaveri tähän porukkaan. Jos kiinnostusta on hyvään harrastukseen ota yhteyttä valmentajaan kari.jauhiainen [at] o2-jkl.fi 

-Kari