Otteluraportti 13.2.2016, Jyväskylä

02/14/2016 - 14:41

Pääsimme viimein isännöimään turnausta ja suurin osa pojista oli vasta heräillyt, kun ensimmäinen vastustajamme oli istunut puolet matkasta bussissa.
Mukana oli kaikki pojat lukuunottamatta paria reissuun eksynyttä pelimiestä.

Isäntien tylyyttä pääsimme osoittamaan RSS Panthersia vastaan päivän avausmatsissa.
Eka erä oli meille suosiollinen, summerin soidessa tilanne 3-0 meille Jirin (Veeti), Karrin (Jiri) ja Antonin (Karri) maaleilla.
Mutta sitten tapahtui jotain hyvin mystistä. Erätauon päätteeksi meille iskettiin 5 minuutin rangaistus. Valmennus oli unohtanut kirjata Jirin pöytäkirjaan ja tästä alkoi tuskallinen istunto.
Jäähyn aikaan Panthers pääsi rokottamaan ylivoimalla kahdesti lukemien ollessa 3-2.
Pojat vähän ihmeissään alkuerän tapahtumista ja pelikirja ei ehtinyt alkaa palautumaan jäähyn loputtua, vaan vastustaja nousi tasoihin vajaa minuutti tästä.
Nyt alkoi taisteluhenki pojilla herätä ja ajassa 22.54 Jiri latoi lukemiksi 4-3 Karrin tarjoilusta.
Näissä lukemissa kolmanteen erään ja 42 sekuntia meni, ennenkuin Panthers tasoitti luvut 4-4.
Hetki tasaista vääntöä kentällä ja Akseli päätti,että tasoissa ei mennä kauempaa ja iski taululle 5-4.
Vastustaja oli päättänyt,että periksi ei anneta ja reilun minuutin päästä tasoitti jälleen. Tässä vaiheessa pelitempo oli sellaista, että seuraavan maalin tekijä vie pisteet kamppailusta. Kello kävi aikaa 41.01 kun Karri Eliaksen syötöstä maalasi luvut 6-5. Selkeästi valmennus painotti tässä vaiheessa puolustusta ja järkipeliä sillä seurauksella, että näillä lukemilla Ampparit lensivät Pantterien kynsien välistä kahden pisteen kera.

Edessä oli kuuden tunnin tauko ja pojat hajaantuivat kukin tahoilleen osan vanhemmista jääden tuskailemaan toimitsijapöydän taakse.

Hyvin keskittyneitä pelureita alkoi palailemaan tauolta pelipaikalle valmennuksen hoiviin.
Nyt kaikki nimet pöytäkirjaan ja LFT:n kimppuun.
Ampparit latoivat ensimmäisen erän aikaan taululle turvallisen 0-6 johtoaseman.
Erän loppupuolella saatu jäähy jatkui toisessa erässä, mutta alivoima puraisi ja peli 0-7. Tähän pari nopeaa iskua ja peli jo 0-9.
LFT pääsi yllättämään Jerryn ajassa 23.33 ja kavensi 1-9 tauluun.
Pyöritys jatkui ja molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa kertaalleen.
Aivan toisen erän lopussa päästiin kokeilemaan rankkaria, mutta tämä ei lukemia muuttanut vaan kolmanteen erään lähdettiin tilanteessa 2-10.
Erätauolla oli ilmeisesti pojat tehneet päätöksen,että lähdetään vähän aikaisemmin kotiin.
Pelikello näytti aikaa 39.29, joka kirjattiin pöytäkirjaan ottelun loppumisajaksi lukemissa 2-14.
Tässä pelissä tehoista vastasivat Jiri 5+2, Karri 4+3, Veeti 1+2, Akseli 1+1, Ano 1+1, Iikka 1+0, Elias 1+0, Anton 0+1, Niklas 0+1, Mikael 0+1.

Täydellä pistepotilla sarjataulukon kolmansina on hyvä lähteä seuraavaan koitokseen Lopelle 12.3.2016