M1: Vuoden ensimmäinen kotiottelu!

01/14/2021 - 15:24

Otteluennakko

Vieraaksi saadaan Kasperi Kantosen edustama Divarin sarjakärki FBC Turku. Alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

Amppareiden koitokset Divarissa jatkuvat tänä lauantaina 16.1.2021 vuoden ensimmäisellä kotiottelulla, kun vieraaksi saadaan Divarin kärkijoukkueisiin kuuluva FBC Turku. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Turun marraskuisessa illassa nähtiin kunnon maalikarkelot, kun kotijoukkue BeeCee oli tuolloin vahvempi lukemin 10-7. Tähän viikonloppuun Ampparit lähtee sarjataulukon seitsemänneltä tilalta 27 pisteellä, vierailijoiden sijoittuessa sarjan kärkipaikalle vakuuttavalla 42 pisteellä. Todella mehukas peli on siis luvassa!

Vierailijoiden kausi on ollut siis odotetun vahva ja Palokkaan FBC Turku saapuukin peräti viiden pelin voittoputkessa; vuoden ensimmäisessä pelissä kaatui ÅIF lukemin 9-5. BeeCee on yksi sarjan voittajasuosikkeja ja vahva ehdokas taistelemaan paikasta F-Liigassa ensi kaudeksi, joten todellakin parhaimpaansa pitää Amppareiden lauantaina venyä!

Laajuutta ja kokemusta turkulaisten rosterista löytyy vähintäänkin riittävästi. Pisteiden valossa tällä kaudella ahkerimpia ovat olleet Matias Kallio (14+15) sekä vaarallinen maalitykki Antti Vuorinen (19+6). Lisäksi etenkin Liigakokemusta omaavat Miikka Sokka (8+13), Antti Hopeanaula (10+7) ja täksi kaudeksi puolustajaksi siirtynyt Jaakko Hautamäki (4+9) ovat olleet todella isossa roolissa turkulaisten menestyksessä; unohtamatta kansan suosikki Aku Kuikkaa sekä jyväskyläläisen salibandy-yleisön sydämiin itsensä Amppari- ja Hirvipaidassa pelannutta Kasperi Kantosta (joka palaa nyt vanhaan kotikaukaloonsa ensimmäistä kertaa sitten viime kauden päättymisen!). Mielenkiinnolla kannattaa seurata myös Suomen U19- maajoukkueessa viime tapahtumassa esiintynyttä nuorta lahjakkuutta Maleeq Abudua.

Amppareiden vuoden aloitus oli hyvin mollivoittoinen, kun joukkue palasi Etelä-Suomen kiertueelta tyhjin käsin. Nyt kuitenkin alla on taas uusi treeniviikko ja joukkue on varmasti valmiimpi, kun haastekin on aivan sieltä kovimmasta päästä. Sveitsin vahvistus Iiro Kinnunen sekä joukkueen nuorempaan kaartiin kuuluva Mitri Tuomala olivat etenkin viime viikonloppuna erinomaisia, mutta lauantaina tarvitaan tehoja kyllä ihan kolmen kentän laajuudella!

Ottelut jatkuvat edelleen ilman yleisöä, mutta Ampparit tuottaa jälleen Solidsportiin selostetun livelähetyksen!

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Solidsportin lähetys

Otteluennakko

Alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

14.01.2021