P18: Isänpäivän spesiaalina kärkipeli!

11/13/2021 - 17:24

Otteluennakko

Ampparit matkaa sarjaykkösenä Hämeenlinnaan sarjakakkosen vieraaksi

1.Divisioonan pelit jatkuvat Amppareiden osalta huomenna sunnuntaina, tarkemmin ottaen Isänpäivänä, Hämeenlinnassa. Matkakohteena Iittala-halli ja vastaan asettuvat paikalliset Teräsmiehet elikkäs tietty Steelers. Lähtökohdat klo 15:00 alkavaan kamppailuun ovat varsin herkulliset, sillä Ampparit on tällä hetkellä sarjan kärkipaikalla ja Steelers pisteen päässä sarjakakkosena. Ihan voisi joku siis kärkikamppailusta puhua! Molemmilla joukkueilla on alla tiukka peli, kun Ampparit koki Lappeenrannassa tappion lukemin 6-5 ja Steelers puolestaan voitti Starsin Espoossa 6-7.

Pidemmittä alkupuheitta, ennakon pariin:

Steelers aloitti kauden kahdella tappiolla, mutta sittemmin vireensä korjanneet Teräsmiehet lentävät nyt viiden pelin voittoputkessa. Edellinen joukkueiden kohtaaminen kesällä harjoituspelissä päättyi Steelersin voittoon 8-5, joten ihan suosikin viittaa eivät voi Ampparit pelissä harteilleen ottaa, vaikka semmoisen joku sarjataulukon kärkipaikan johdosta meille haluaa asettaakin. Vastassa on tosiaan joukkue, joka on ikäluokassaan pelannut SM-sarjaa useaan otteeseen eri ikäluokissa, ja Steelersin 04-syntyneet ovatkin todella kovia pelimiehiä, unohtamatta muutamaa erittäin lahjakasta nollavitosta ja nollakutosta, onhan siellä Aatun ikäluokkatoveri Ilmo Leinokin tällä kaudella esiintynyt edukseen nollaseiskana! Steelersin kärkipelaajia ovat tällä kaudella olleet Luka Laine (9+5), Matias Heinonen (7+5) sekä taitava ja erityisen vikkelä Santeri Raunisto (6+6). Unohtaa ei sovi myöskään Eero Kauppista (4+4) ja kapteeni Robert Wlasoffia (4+1), jotka ovat varmasti koko seuran lahjakkaimpia pelaajia ja ovatkin tällä kaudella myös P21 mukana, kuten myös useampi muu joukkueen pelaaja. Maalivahdeista etenkin pitkään joukkueessa pelannut Rasmus Painilainen kuuluu sarjan ehdottomaan torjujaeliittiin.

Ampparit kävi tosiaan hakemassa Lappeenrannasta viikko sitten niukan ja erityisen kiukuttavan tappion, joten joukkueella on varmasti haluja näyttää, että ei se sarjan kärkipaikka ole turhaan tullut!

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Livestream YouTubessa (Finland Floorball P18 LiveChannel)

Ja loppuun isänpäivälahjana tilaajien erikoisnumeron spesiaaliliite:

"Onko loukista palaavalla Aatulla kiukkua pörssiin jos toiseenkin?"

"Oliko Nikkilän viivasujautus viime pelissä merkki siitä, että hanat ovat nyt auki?"

"Ovatko viikon kolmannen pelinsä pelaavat Jami ja Saikka jättäneet parhaat näytöt vielä viimeiseen matsiin?"

"Kenen joukkue on parhaissa asetelmissa takapenkin futisringillä?"

"Jatkuuko Makun pörssivire?"

"Saako Marre karistettua tuhlaajapojan mainetta selästään?"

"Tarjoillaanko Micolle takatolpille herkkupasseja?"

"Saako Raulo valmennukselta luvan aloittaa eteenpäin taas?"

"Miellyttääkö kajarista kaikuva "musiikki" kaikkia kuuntelijoita?"

"Jatkuuko tämän tietyn samaisen osaston Nocco-viha?"

Otteluennakko

13.11.2021