M1: Miehillä jälleen kaksijakoinen viikonloppu

10/13/2015 - 13:53

Lauantai 10.10. O2-Vauhti&Lämäri 5-6

Palokan hornankattilaan saapui lauantaina Vauhti&Kantalaukaus Tottijärveltä. Ennakkoon oli odotettavissa tasainen vääntö ja sellainen saatiin taas kerran järjestettyä.

Vauhti&Hyppylämäri sai otteluun loistavan startin Petäjäsojan maalattua ylivoimalla. O2 tuli vajaan minuutin päästä tasoihin Pieksämäen palokärjen Joni Lempisen maalilla. Erän puolivälin tienoilla O2 pääsi ensi kertaa johtoon kun yv spesialisti Eskelinen tinttasi pallon nyyttiin Tepposen tarjoilusta. Maaleja mätkittiin sopuisasti vuoron perään ja taukotilanne oli tiukka 3-3.

Toisessa erässä alkoi tuomareiden show ja tilastoihin saatin merkittyä 13 minuuttia jäähyjä sekä yksi rankkari. Vauhti&Rogerin kämmen iski kerran kahden miehen yveellä ja kerran yhden miehen yveellä O2:sen maalatessa kertaalleen tasavajaalla ja kerran ylivoimalla VesaSivulan KOHOTTAESSA laukauksen etupeltiin. Viimeiseen erään lähdettiin tasatilanteesta 5-5.

Viimeisen erän ainokaisen iski Vauhdin&Rystysuupin Selander ja pisteet matkasivat Tottijärvelle.

Sunnuntai 11.10 Steelers II - O2 4-15

Sunnuntaina matkattiin Pulkkisen kotikonnuille Hämeenlinnaan Mariskooliareenalle Steelerssin vieraaksi.

Ensimmäinen erä oli molemmilta joukkueilta hieman tunnustelevaa peliä O2sen hallitessa. Henri Eskelinen iski puhtaan hattutempun ja siinäpä ne mainitsemisen arvoiset suoritukset olivatkin.

Toiseen erään lyötiin isompaa vaihdetta silmään ja O2 porskutti menojaan. Maalinteossa onnistuivat kotipeliä pelannut Pulkkinen kahdesti, maaliputkeaan jatkanut Sivula, ensimmäisen maalinsa iskenyt Jere Oksanen joka onnistui kahdesti sekä Tero Lamberg.
Taululle 2-9 ja kolmanteen erään.

Kolmanteen erään taottiin vielä kuusi maalia lisää ja pisteet matkasivat Jyväskylään.

Seuraava kotiottelu on tällä viikolla Suomen Cuppia PSS:ää vastaan. Tästä lisää pian!