C1: Kenraaliharjoituksen kautta Preseason pakettiin!

08/13/2020 - 16:12

C1

Edustus pelaa viimeiset harjoitusottelut ennen SM-karsintoja

Niin se kesä vierähti; vastahan sitä aloitettiin valmistautuminen kohti erittäin tiivistä ja fyysistä treenikesää, ja nyt se alkaa olla taputeltu. Koulutkin jo alkoivat ja SM-karsinnat, ne ovat enää reilun viikon päässä! Pörriäisten osalta se tarkoittaa enää viimeisiä harjoitusotteluita ennen Kirkkonummea, kun tulevana lauantaina 15.8.2020 Ampparipesään saadaan vieraiksi Ilves sekä SB Heinola!

Pörriäisten viikkoa ovat aavistuksen verran häirinneet FBA- tapahtumat, joille osallistui meiltä peräti 7 pelaajaa. Treeneissä on silti pidetty taso korkealla, ja vähän kapeampi ryhmä ei ole estänyt laadukasta lajiharjoittelua. Lauantaille saadaan kokoonpano jo aikalailla siihen kuosiin, mitä se on myös Kirkkonummella, joten lähtökohdat viimeiselle treeniviikolle ovat erinomaiset, kuten myös näihin peleihin!

Ilves kohdattiin pari viikkoa sitten Tampereella, mutta tuolloin molemmilta joukkueilta puuttui erittäin tärkeitä palasia vielä kokoonpanosta. Nyt voidaankin nähdä taas aivan toisenlainen matsi, ja ennusmerkithän näiden joukkueiden välillä ovat sellaiset, että erittäin tiukasti saadaan taas vääntää! Jere Ruususen johtama Ilveksen ykkösvitja tulee taas varmasti olemaan tiukka vartioiva, kapteenin lisäksi kannattaa seurata ainakin tehokkaan Dani Jaarasen sekä taitatavan puolustajan Lari Kujansivun otteita. Lisäksi YPA:sta siirtyneet Totti Hakala ja Lauri Kohtamäki esiintyivät viimeksi erinomaisesti.

Toisessa pelissä kohdataan viime kaudella (meidän ohella) koko Suomen salibandykansaa kohahduttanut SB Heinola, joka kehittyi kauden aikana valtavasti ja nousi jo ikäluokan kärjen tuntumaan. Tälle kaudelle tahdin odotetaan vain kiihtyvän, sillä joukkue naarasi riveihinsä LASB:n 04:ssa pelanneet Olli Maksimaisen ja Rasmus Lundenin, joilta voidaan jokuista pörssiä tältä kaudelta odottaa. Lisäksi riveistä löytyvät erittäin taitava ja hyvin laukova Henri Mertsalmi sekä ikäluokan parhaisiin lukeutuva Juho Rantala, ja kun maalia vartioi vielä niinikään ikäluokan kärkitorjujien kastiin noussut Jaakko Malaska, tulee Heinola (tai Heinola/LASB tai LASB/Heinola, mikä ikinä onkaan uusin kirjoitusasu) olemaan ensi kaudella todella kova!

Kuten mainittua, Pörriäiset pääsee peleille todennäköisesti edellisiä viikonloppuja laajemmalla rosterilla. Oniistumisia on tullut pitkin harjoituskautta todella mukavalla laajuudella ja seuraavaksi tuottaakin taas päänvaivaa valmennukselle se, että millä kokoonpanoilla Kirkkonummella isketään. Viime viikonloppuna hattuja heiteltiin Väinölle, sitä edellisenä Micolle ja Aatulle, ja on tuo Juusokin tainnut jokusen iskeä tässä. Viivastakin on paukuteltu mukavalla prosentilla, ja etenkin Iivari ja Julle ovat olleet jo todella kuumina! Karvauksessa varmasti taas esimerkiksi Jami, Eeli ja Raulo saattaapi olla sellaisia, jotka palloa käyvät vastustajilta pois noutamassa kovalla prosentilla. Maalivahtipeliin voidaan myös luottaa isosti, kun Vili ja Vaku napsivat mukavalla prosentilla palloja kiinni, jos eivät peittoihin jää.

Näistä puhutaan tänä viikonloppuna:

"Tuleeko FBA:lta mukana kovia pörssilukemia vai jäikö kaikki tehot Eerikkilään?"

"Rikkooko Iivari viime kauden maaliennätyksen jo preseasonilla?"

"Kuka on karvauksessa kaikista karvaisin?"

"Mikä on tarina Nuutin vihreän pipon takana?"

"Kestääkö kaikkien Fat Pipet?"

"Joko Samu tulee paikalle?"

"Kuka puhuu Juuson syöttärit itelleen?"

"Tuleeko Micolle pallot maassa vai ilmassa, ja kummalta tolpalta painaa ne maaliin?"

"Kestääkö Jamin valkoinen lapa?"

"Kuka iskee päivän ruskeimman?"

Pelien alkamisajat löydät alla olevasta kuvasta, tervetuloa turvavälien siivittämänä seuraamaan huippuluokan juniorisalibandya Ampparipesään!

C1

13.08.2020