Aika laittaa lisenssit ja vakuutukset kuntoon

08/13/2015 - 13:41

Salibandykausi kolkuttelee jo ovelle ja on aika laittaa lisenssit ja vakuutukset kuntoon. Lisensseihin on tullut muutoksia eli kannattaa käydä lukemassa kaiken kattavan tietopaketti salibandyliiton sivuilta.

Amppariliigalaisten lisenssi ja vakuutus asiat hoitaa seura, mutta joukkuepelaajien, valmentajien, toimihenkilöiden ja aikuisharrastepelaajien tulee hankki itse lisenssi Salibandyliiton palvelun kautta.

Urheiluvakuutus on pakollinen juniori-ikäiselle, miesten Salibandyliigan, naisten Salibandyliigan, miesten Divarin, miesten 2. divisioonan ja naisten 1. divisioonan pelaajille. Juniori-ikäinen pelaaja on määritelty kilpailusäännöissä: pojat synt. 1995 tai sen jälkeen / tytöt synt. 1996 tai sen jälkeen. Miesten 3.-6. divisioonissa, naisten 2.-4. divisioonissa, seniorisarjoissa ja muissa harrastesarjoissa ja -tapahtumissa urheiluvakuutus on vapaaehtoinen.

Pöytäkirjaan merkityillä valmentajalla tulee olla kilpa- tai valmentajalisenssi miesten salibandyliigassa, I ja II divisioonassa sekä naisten salibandyliigassa ja I divisioonassa ja A-E – junioreiden sarjoissa.

Ilman lisenssiä ei voi osallistua SSBL sarjatoimintaan!