M1: Aatu Jumisko liittyy Amppareihin!

05/13/2022 - 12:01

Uusin vahvistus saapuu O2-Jyväskylän paitaan Pieksämäeltä.

jumiskoO2-Jyväskylän joukkue kohti kautta 2022-2023 jatkaa hahmottumistaan ja seuraavana on vuorossa jälleen uuden pelaajan esittely; Ampparipaidan pukee ensi kaudella päällensä nuori hyökkääjälupaus Aatu Jumisko!

Vuonna 2000 syntynyt Jumisko siirtyy Amppareihin Pieksämäen PiSaBa:n riveistä, jossa hän on pelannut nuoresta iästään huolimatta jo useamman vuoden Miesten 2-divisioonaa. Viime kausi oli myös varsin tehokas, sillä 15 otteluun syntyi komeat tehot 21+17=38 jolla irtosi sarjan pistepörssin seitsemäs tila; PiSaBa:n pelaajista edelle sijoittui vain muuan Iiro Pieviläinen 43 tehopisteellä. Pievi ja Jumisko häärivät myös tutkaparina käytännössä koko kauden. Viimeiseen kolmeen kauteen Jumisko on yhteensä merkkauttanut 33 otteluun pörssilukemat 43+23=66.

Nyt nuori hyökkääjä lähtee hakemaan seuraavaa steppiä urallaan ja pyrkii murtautumaan Amppareiden pelaavaan kokoonpanoon tulevalla kaudella. Maaliahnetta hyökkääjää kannattaakin seurata tulevalla kaudella tarkalla silmällä!

Tervetuloa Amppareihin Aatu!

Amppareiden sopimustilanne näyttää erittäin hyvältä, kun kasassa on tässä vaiheessa sopimukset kahden maalivahdin, kahdeksan puolustajan ja 10 hyökkääjän kanssa.

O2-Jyväskylän sopimustilanne 13.5.2022:

Maalivahdit: Henri Tikkanen, Pascal Reichert

Puolustajat: Markus Manninen, Lari Mäkelä, Joonas Lundell, Santeri Turppo, Santeri Hietala, Kasperi Mansikkamäki, Matias Knuuti (P19), Lauri Lavonen

Hyökkääjät: Elmo Lavonen, Väinö Pulkkinen, Riku Kulmala, Arttu Saikkonen (P19), Marius Niemelä (P19), Aatu Knuuti (P19), Mitri Tuomala, Oscar Salminen, Topias Kangas, Aatu Jumisko

Valmentajat: Jouni Juurela (Päävalmentaja), Ismo Nybacka (Valmentaja), Eemil Holma (Fysiikkavalmentaja)