M1: J-P Taskisesta edustuksen uusi valmentaja

05/13/2010 - 00:01

O2-Jyväskylän edustusjoukkuetta valmentaa tulevalla kaudella Jukka-Pekka Taskinen. Salibandyliigassa mm. Happeeta ja Nokian KRP:ta edustaneen Taskisen sopimus julkistettiin joukkueen tiedostustilaisuudessa keskiviikkona 12.5. 

Viime kaudet enemmän tai vähemmän tilapäisillä valmentajaratkaisuilla edennyt O2 sai viimeinkin joukkueen arvolle sopivan valmentajan. Seuraorganisaation ponnistelut uuden valmentajan löytämiseksi tuottivat lopulta toivotunlaisen tuloksen. Uusi valmentaja ottaa pestin vastaan odottavalla mielellä.

- Valmentaminen on kiinnostanut jo pidemmän aikaa, ja kun tämän kaltainen tilaisuus aukeni, päätös oli aika helppo, Taskinen kommentoi.

Uusi valmentaja pyrkii kehittämään joukkuettaan aiempaa urheilullisempaan suuntaan:

- Vaikka joukkueen rakentaminen onkin vasta aluillaan, toivoisin saavani aikaisiksi hyvin liikkuvan ja pallollisen porukan, jossa ratkaisijoita löytyisi laajalta rintamalta, Taskinen linjaa.

Myös seuran puheenjohtaja Kari Jauhiainen oli syystäkin tyytyväinen valmennustilanteen ratkeamiseen.

- Tämä on todella hieno alku seuran historian 10. kaudelle salibandyliiton sarjoissa. Uutta valmentajaa on haettu jo pitkään, nyt saimme viimenkin penkin taakse kaverin, joka voi keskittyä pelkästään valmentamiseen.

- Odotan että joukkueen urheilullisuus ja harjoittelun laatu tulevat nousemaan uudelle tasolle Taskisen alaisuudessa, joukkueenjohtajan tehtäviin tulevalla kaudella keskittyvä Jauhiainen tiivistää.

Ampparit

J-P Taskinen (vas.) valmentaa tulevalla kaudella O2:n edustusjoukkuetta. Puheenjohtaja Kari Jauhiainen on tyytyväinen valintaan.

Joukkue