N1: Rankat Ankat vieraana

03/13/2018 - 13:46

Kyseinen peli oli yksi niistä peleistä, jossa meillä oli kaikki mahdollisuudet voittoon. Harmi ettei tälläkään kertaa voittoa kuitenkaan saatu. Vähän meinaa häviöt painaa taskuja kyllä, ainakin minua. Peliin lähdettiin aika vajaalla rosterilla, sillä hirmuinen flunssa-aalto oli vienyt monta pelaajaa mukanaan. Enemmän pelaajia istui katsomossa kuin vaihtopenkillä. No ei nyt sentäs, mutta kuitenkin, porukkaa oli poissa.

Peli alkoi hyvin räväkästi Jalkasen iskiessä pelin 1-0 vain 34 sekuntia pelin aloituksesta. Räväkästä alusta huolimatta Rankat Ankat pääsivät peliin mukaan ja tasoittivat pelin 1-1 ajassa 13.38. Ankat pääsivät tästä maalin makuun ja iskivät lukemat 1-2 ajassa 14.11. Jalkaselle tappioasema ei maistunut, joten hän räväytti taululle lukemat 2-2. Jäätiin vissiin kuitenkin liian kauaksi aikaa tuuletteleen tasoitusta kun Ankat näpäyttivät pelin 2-3. Peli jatkui kuitenkin hyvin tasaisissa merkeissä ja ensimmäiselle erätauolla mentiin lukemissa 2-3. Vähän jo päästiin makustelemaan,
että josko vaikka voitettas!

Toiseen erään kentälle ei tullut tappioasemasta lannistunut O2 vaan pikemminkin intoa puhkuva joukkue. En tiiä oliko pelaajat oikeesti intopiukeena vai näyttikö se vaan, kun en ollu ite pelaamassa. Noh ainakin Rilli puhkui selkeesti intoa, sillä tasoitti taas pelin 3-3. Jes oltiin taas messissä! Erätauolle mentiin kuitenkin Ankkojen johtaessa 3-4 eli ne tais jossain vaihees vielä yhen tehä.

Kolmannessa erässä Ankat lähtivät kuitenkin karkumatkalle ja tekivät yhtä kyytiä 3 maalia (no ei nyt ihan yhtä kyytiä) ja peli päättyi lukemiin 3-7. Peli oli meiltä kaikin puolin hyvää ja koko ajan yritettiin, mutta semmosta se on. Toinen vaan voi voittaa.

Lyhyesti pelistä: Veera-Maria Jalkanen ja tehot 2-1.