M1: Edustus järjesti toimitsijoille töitä

02/13/2012 - 00:01

Sunnuntai-illan ratoksi miesten edustus lähti ennakkoon haastavan tilanteen edessä matkalle Sastamalaan Roismalan ponnistuksen vieraaksi. Vastassa oli sarjan jumbojoukkue pienessä Sylvään koulun salissa. Kotijoukkueen tiedettiin osaavan pienen kaukalon niksit pelata, mutta tasoitusta he taas antoivat amppareille pienellä rosterillaan.

Koko kauden mollivoittoisesti pelannut kotijoukkue pysyi amppareiden perässä ensimmäisen erän. Ensimmäisessä erässä molemmat joukkueet tekivät ylivoimamaalit, mutta amppareiden ”The Criminals” kenttä järjesteli vieraille 3-1 erä johdon ensimmäiselle erätauolle.

Toisessa erässä O2 alkoi oppia pienen kentän pelitapaa ja naputteli tasaiseen tahtiin 5 nyyttiä kotijoukkueen verkkoon. Koko ottelun maalilla hyvin pelannut Jaakko ”Rocco” Kaistinen kylmensi kotijoukkueen rangaistuslaukauksen upealla venytyksellä.

Kolmannessa erässä toimitsijapöydällä vaihdettiin musteen loppuessa kynää ahkeraan tahtiin. O2:sen tehdessä yhdeksän ja kotijoukkueen yhden osuman. Kirjattiin ottelun lopputulos 17-2 ja O2-Jyväskylä voittajasarakkeeseen.

Seuraavaksi O2-Jyväskylä kohtaa Monitoimitalolla 26.2. klo 17 FBC Duxin, kun O2 astelee vieraan ominaisuudessa tuttuun kaukaloon. Tervetuloa kannustamaan O2 voittoon mielenkiintoisessa paikallisderbyssä.