A-Pojat yhä kiinni SM-karsintapaikassa

01/13/2017 - 09:47

A-pojat matkailivat viikonloppuna Oulussa hakemassa 2 sarjapistettä lisää sarjataulukkoon. Tuomisina oli Welhoille kärsityn tappion lisäksi KnockOut- voitto Seinäjoen Peliveljistä. ”Welhoja vastaan ei pelissä jäänyt mitään seliteltävää, oltiin melko lampaita ja Kuopion pojat pyörittelevät koko ryhmän täydellisesti tatamiin. Welhot tuli otteluun hyvin latautuneena ja meillä oli starttimoottori rikki. Peli tuli ja meni – emme kerenneet kyytiin lainkaan”, totesi joukkueen valmentaja Juha Hirvonen. Lopputulos hyytävä 12-3.

Toiseen otteluun sitten kerättiin kamppeet ja pelitaidot uudestaan esiin ja tavoitteeksi aseteltiin yltiörohkeasti tyrmäysvoitto. Mikään muu ei kelvannut äkäisille amppareille. Pelin alku oli vielä hieman tahmeaa, mutta toisen erän kaksi alivoimamaalia käynnistivät kentällä sellaisen karusellin, että mahtoi soida tivolilaulu aika monen pohojalaisen nuoren miehen päässä ennen kuin tuomari päästi vastustajan piinasta puhaltamalla knockoutilla pelin päättyneeksi. 15-3 voittotuloksella kohti uusia haasteita.

Sarjatilanne A-poikien divarissa on todella mielenkiintoinen kun kaksi osaturnausta on vielä runkosarjaa pelaamatta. Ampparijunnut on tällä hetkellä kiinni jatkopaikassa sarjakolmosena, mutta vain kahden pisteen päässä vaanivat sekä OFBC että Leba. Vain yksi näistä kolmesta selviää SM-karsintojen esikarsintaan. Ampparijunnut kohtaavat molemmat kilpailijansa vielä viimeisissä kahdessa turnauksessa helmikuussa.
Sarjan ykkös ja kakkospaikat mennevät Welhoille ja Josballe, jotka ratkaisevat keskinäisen järjestyksensä todennäköisesti 5.2. Joensuussa keskinäisessä ottelussaan.

”Ennen sarjan alkua emme asettaneet menestystavoitteita uudelle joukkueelle vaan lähdimme rakentamaan joukkuetta tuleville vuosille keskittyen pelkästään laadukkaaseen harjoitteluun ja pelaajien kehittämiseen. Porukka on paiskinut hienosti hommia nyt reippaat 8 kuukautta ja peli sekä pelaajat ovat kehittyneet hurjalla vauhdilla. Nyt olemme jo siinä vaiheessa , että pystymme hyvänä päivänä haastamaan ja kaatamaankin tämän sarjan parhaat joukkueet, kuten kertaalleen on joutunut toteamaan sekä Welhot että Josba. Tällä hetkellä vaan vielä tuo hyvän ja huonon päivän ero meillä on hieman liian suuri ,jotta noita isoja päänahkoja saisimme kerättyä riittävän usein. Mutta hyvältähän tämä näyttää ja eteenpäin mennään kovaa vauhtia, ja tarkoitushan on mennä ihan niin pitkälle kun juna vaan vie....” toteaa A-amppareiden valmentaja Hirvonen ja virnistää arvoituksellisesti.

Seuraavat A-poikien pelit Joensuussa 5.2. O2- Leba ja 5.2. O2-OFBC.