N1: Tuiki tärkeä tuplapeliviikonloppu

01/13/2017 - 09:50

O2-naisilla on edessään runkosarjan kahdesta tuplapeliviikonlopusta ensimmäinen, kun ensin lauantaina kohdataan M-Team kotona ja sitten sunnuntaina körötellään Hämeenlinnaan Steelersin vieraaksi. Viikonloppuna kohdataan siis peräti kaksi päävastustajiin lukeutuvaa joukkuetta, joten nyt jos koskaan olisi Ampparittarien paikka tuikata oikein kunnolla ja napata tuiki tärkeät pisteet kotiin. O2:n pistetili näyttää edelleen Ylen tapaan pikku kakkosta, ja sijoitus on yhä 11. M-Team pitää kymmenellä pisteellä hallussaan sijaa 9, ja Steelers on valmennusvaihdoksesta huolimatta vielä pisteittä peränpitäjänä 12. sijalla. Tiukat ja jännittävät kamppailut siis luvassa!

Syksyn ottelu M-Teamia vastaan oli tasainen, mutta lopulta tyhjään maaliin viimeistelty 5−3-osuma sinetöi voiton ja pisteiden jäämisen Ruskeasuolle Helsinkiin. Otteluraportin otsikossa ”Ihan hyvä, ei riitä” tiivistyi tuolloin neljään sanaan koko peli, joten kauden toiseen kohtaamiseen vaaditaan parempaa. Ihan hyvä tuskin riittää kummallekaan joukkueelle tälläkään kertaa, vaan kentällä on näyttävä rutkasti tahtoa, huolellisuutta ja nauttimista.

Sunnuntain pelissä Steelersiä vastaan panokset alkavat olla jo melko kovat, kun ajatellaan runkosarjan päätteeksi karsijoiden ja etenkin suoran putoajan paikkaa. Tällä hetkellä tämä ”Musta Pekka” on yhä pisteettömän Steelersin kädessä, joten kotijoukkueella on varmasti peliin vielä suuremmat paineet. O2 voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen puhtaasti 3-0, mutta maalilla rankkarinkin torjunut Alina oli kyllä hyvin työllistetty läpi ottelun. Steelers on pelannut useampia tiukkoja pelejä ja onnistunut viemään jatkoajalle asti NST:n ja TPS:n, joten pistetilin avaus on hämeenlinnalaisittain ollut jo enemmän kuin lähellä. Sarjajumboa ei siis missään nimessä pidä sortua aliarvioimaan, vaan todellista taisteluilmettä, mutta myös riittävää rentoutta ja peli-iloa Ampparittarilta ottelun voittamiseksi vaaditaan.

Seuraa heitä:

O2: Kiia Avikainen. Seurahistoriaa tyttöjen U19-maajoukkuevalinnallaan juuri tehneeltä Kisulta odotetaan tulevana viikonloppuna lisää hienoja suorituksia ja kovia tehoja!

M-Team: Taru Nordman. Tyttöjen maajoukkueen jo kokeneempaa kaartia edustava Nordman johtaa Tiimin pistepörssiä tehoilla 10+4=14, joten maalintekotaitoa löytyy!

Steelers: Annu Selinummi. Teeman mukaisesti myös vasta 16-vuotias Steelersin Selinummi sai kutsun U19-maajoukkueen matkaan. Tulevaisuuden tähti Selinummi on tällä hetkellä joukkueensa viidenneksi tehokkain pisteillä 2+2=4.

Pssst! Paikallisderby lähestyy, onhan kaverinkin kalenterista jo ympyröity 28.1. klo 15.00!

O2-M- Team la klo 18.00, Palokka

Steelers-O2 su klo 17.00, Elenia Areena Hämeenlinna