M1: Kahden pelin viikko päättyy Helsingissä!

11/12/2021 - 17:31

Otteluennakko

Ampparit kamppailee ilmatilojen herruudesta Haukkojen kanssa

Oranssipaidat päättävät kahden pelin viikkonsa Divarissa tulevana sunnuntaina Helsingissä, Arena Center Myllypuron Haukanpesässä, jossa vastaan asettuu klo 18:30 alkavassa ottelussa isäntäjoukkue SC Hawks. Amppareille peli on siis toinen tällä viikolla, kun keskiviikkona joukkue kohtasi kotonaan Welhot; tuosta pelistä jäivät pisteet Palokkaan 6-2 loppuluvuin.

Viime kauden kohtaamiset kääntyivät molemmat selkeästi Amppareiden nimiin, mutta täksi kaudeksi kovasti vahvistuneet Haukat tulevat varmasti tarjoamaan viime kautta kovemman vastuksen. Joukkueet löytyvät ennen viikonloppua sarjataulukosta kuuden pisteen päässä toisistaan; Hawks neljäntenä 21 pisteellä ja Ampparit kahdeksantena 15 pisteellä. Suosikin viitta asettuu siis tällä kertaa Haukkojen harteille.

Hawks lähtee viikonloppuun kahden ottelun voittoputkessa ja muutenkin alkukausi on ollut vahva; muun muassa Koovee, FBC Turku sekä SaiPa ovat kaatuneet Haukkojen käsittelyssä. Isännät ovatkin vain neljän pisteen päässä sarjan kakkostilasta. Ykkösmiehiä Haukkojen rosterissa ovat olleet joukkueen uusiin vahvistuksiin kuuluva Kalle Laakso (7+11), niin ikään nuoriin tähtiin kuuluvat Aaro Pohjanmaa (10+2) ja Joona Kuronen (3+4) sekä vähän kokeneemmat Antti Aarnio (4+7) ja Alexander Hoffström (7+3). Mielenkiintoinen nimi on myös Indiansista siirtynyt ja Oilersin junioripolulla menestynyt Eetu Manninen, joka on vihdoin palaillut takaisin pitkän loukkaantumisensa jäljiltä. Tolppien välistä löytyy alkukauden kovin maalivahtiduo Severi Hopsu (7 ottelua, 81,94%) - Toni Wuorenjuuri (3 ottelua, 86,08%).

Myös Ampparit saapuu Haukanpesään huippuvireisenä; alla on kolmen voiton voittoputki Divarissa, viiden ottelun pisteputki sekä myös kaksi voitto Suomen Cupissa. Kenttäpelaajista tasoaan ovat nostaneet alkukauden jälkeen etenkin Iiro Kinnunen (7+8), Mitri Tuomala (8+3) sekä puolustajan tontille palannut Markus Manninen (4+5). Joukkueen omista kasvateista Patrik Salmensaari on vakiinnuttanut paikkansa joukkueen pelaavassa rosterissa ja iskenyt jo tehot 3+2 myös. Ja kun joukkueen puolustus on parantanut kauden edetessä, on myös joukkueen pitkäaikainen tuki ja turva Henri Tikkanen (78,35%) nostanut tasoaan maalissa.

Seuraile peliä siis sunnuntaina striimin kautta ja kannusta etänäkin Amppareiden voittoputkelle jatkoa. Joukkueella on nyt edessään pitkä vieraskiertue, kun kotona pelataan tänä vuonna enää kerran joulukuussa, joten nyt viimeistään kannattaa myös Solidsportin tilaukset laittaa kuntoon!

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Solidsportin lähetys

Otteluennakko

Alkuperäinen kuva: Esa Takalo

12.11.2021