C1: Kansainvälisiä vieraita!

11/12/2020 - 18:41

C1

Nuorisomaajoukkuekokemusta kuhiseva EV Akatemia saapuu sunnuntaina Palokkaan. Kannen alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

Ampparit jatkaa koitoksiaan Divarissaan jälleen ilahduttavasti kotiottelun merkeissä, kun tulevana sunnuntaina 15.11.2020 saadaan vieraita Etelästä; Palokkaan kovaa kotijoukkuetta saapuu haastamaan nimittäin nuori ja nälkäinen Eräviikingit Akatemia. Ampparit lähtee viikonloppuun tiukan runkosarjan kuudennelta tilalta, vain kolme pistettä sarjan kolmostilaa jäljessä. EV Akatemia sen sijaa löytyy sarjataulukon tyvipäästä, joten pisteet varmasti vieraille kelpaisivat, jotteivat jatkopaikat karkaa heti sarjan avauskolmanneksella. Toki myös erot ottelumäärissä on huomioitava; EV Akatemia on pelannut vasta kahdeksan ottelua (Ampparitkin vain 9), kun osalla sarjan joukkueista on jo 11 ottelua pelattuna.

Vieraiden riveihin on uusimpina niminä liittynyt mielenkiintoinen joukko vielä vähän Helsinkiäkin etelämpää, tarkemmin ottaen Tšekeistä. Keski-Euroopan heikko koronatilanne on johtanut siihen, että salibandyn puolella sarjoja on pistetty pysähdyksiin ainakin vuoden loppuun saakka, joten Suomeen on virrannut useitakin pelaajia etenkin Tšekeistä. Eräviikinkien organisaatioon heitä liittyi peräti viisi, joista mm. Matej Havlas sekä Adam Hemerka ovat jo suomalaisyleisölle tuttuja nimiä edelliseltä Suomen vierailultaan. Mielenkiintoisin nimi lienee miesten maajoukkueessakin jo debytoinut Patrik Sebek, joka on jo pari maalia kerennyt Divarissa iskeä. Todella taitavia pelimiehiä kaikki ovat ja omaavat myös kokemusta Tsekin nuorisomaajoukkueista, joten varmasti täysi päivätyö heidän kanssaan saadaan sunnuntaina tehdä. Eihän toki sovi unohtaa myöskään vieraiden kotimaista osaamista; Suomen U19- karkeloissakin esiintyneitä Jacob Kerolaa sekä Tenhosen kaksosia Benjaminia ja Danielia kannattaa seurata todella tarkalla silmällä.

Ampparit puolestaan voi heittää vastapalloon hieman enempi kokemusta; etenkin joukkueen kokeneinta kaartia edustava trio Mikael Määttä - Ilkka Tepponen - Joni Lempinen on ollut viime aikoina todella tehokkaalla päällä, Määtän noustua jo joukkueen pörssiykköseksi teholukemalla 11+5=16. Puolustuspään pelaajista pallollisesti taitavat Niko Ilmonen ja Niki Kaurtola ovat myös nostaneet tasoaan todella näyttävästi pitkin kautta.

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Solidsportin lähetys

Tervetuloa sunnuntaina seuraamaan varmasti todella mielenkiintoista kamppailua ja kannustamaan Ampparit voittoon! Kotikentällään O2-Jyväskylä ei ole vielä viidessä kamppailussa pisteittä jäänyt ja voittosarakekin näyttää neljää, joten varmasti voitonnälkäinen kotijoukkue Palokkaan sunnuntaina marssii!

C1

Alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

12.11.2020