M1: Lauantain kotiottelussa tuplapanos!

10/12/2018 - 14:40

Miehet edustus

Vieraaksi Palokkaan saapuu Joensuusta JosbaKuva: Esa Jokinen

Tulevana lauantaina 13.10. jatkuu O2-Jyväskylän osalta miesten Divarin pelit, kun vieraaksi saapuu Josba Joensuusta. Sen lisäksi, että pelissä ovat aina elintärkeät Divarin sarjapisteet, toimii ottelu myös TEHO Sport Suomen Cupin otteluna, eli lisäpanoksena on jatkoonpääsy Cupissa. Otteluisäntänä toimii Acetium. 

Joukkueet lähtevät otteluun runkosarjan sijoilta kuusi ja yhdeksän, O2-Jyväskylä on saalistanut vieraita yhden sarjapisteen enemmän, toki pelattuja otteluitakin on amppareilla kaksi enemmän. Josba on pelannut alkukaudesta kolme todella tiukkaa ottelua, joissa se on pystynyt voittamaan NST:n kotonaan 7-5 ja viimeisimpänä Nurmon Jymyn vieraissa 5-6. Välissä joukkue kärsi tappion Loviisan Torille 6-9. Alkukaudesta joensuulaisten pisteet ovat jakautuneet vielä tasaisesti, tehokkaimpina ovat häärineet kolmen maalin miehet #6 Aleksi Matikainen (3+1), #20 Antti Juvonen (3+0) sekä #89 Juuso Lehtiniemi (3+2). Josban joukkue on keski- iältään hyvin nuori, ja joukkueesta löytyy paljon tulevaisuuden lupauksia, lauantaina kannattaakin seurata heidän, esimerkiksi 18- vuotiaan #73 Santtu Siposen, otteita. Kokemustakin joukkueesta löytyy esimerkiksi #19 Jesse Reijosen johdolla.

Kotijoukkue lähtee lauantain otteluun katkaisemaan kolmen ottelun tappioputkeaan, edellisellä kierroksella FBC Turku oli vahvempi kotonaan lukemin 5-2. Pitkin viikkoa joukkueen ilme ja intensiteetti ovat kuitenkin olleet harjoituksissa hyviä ja lauantaina onkin lupa odottaa freshillä ilmeellä kaukalossa painavaa amppariparvea! Ampparien kauden tehokkain on tähän mennessä ollut edellisessä kotiottelussa hatullisen iskenyt #33 Iiro Pieviläinen tehoilla 5+1. Tehokkaina ovat myös olleet etenkin rightin puolen puolustajat #73 Markus Manninen (3+0) sekä #82 Joonas Lundell (2+3), lauantaina voisi vaikka joku viivapommi yläpesään pölähtää. 

Sarjan tilastot ennen lauantaita

Torstai- illan treenien jälkeen saatiin pelaajistoa ennakoimaan muutamalla sanalla tulevaa ottelua:

"Josba on mukava jengi, viime kaudella oli pari tiukkaa vääntöä, tais molemmat päättyä maalin erolla. Veikkaan, että saadaan hyvä matsi, toivottavasti tulee porukkaa hyvin paikalle. Fiilis on hyvä!", kommentoi pikkuhiljaa hyvään vauhtiin taas pääsevä #8 Iiro Kinnunen.

"Tulkaahan kaikki paikalle kannustamaan Mahlbergejä, Kinnusta ja Ookakkosta", säesti viereltä #17 Kaarlo Mahlberg.

Huomenna siis sankoin joukoin paikalle Palokan koulukeskukselle, kun klo 15.30 eteenpäin O2-Jyväskylä käy taistoon niin sarjapisteistä ja Cupin jatkopaikastakin. Ottelussa sinua palvelevat kioski sekä Tmi Sausagekingin höykkypiste, joten jos nälkä tai jano pääsee kesken pelin yllätäämään, siihen kyllä meiltä lääkkeet löytyy! Katsomo täyteen ja kannustetaan ampparit takaisin voittojen tielle!

Miehet edustus

#divarisurinaa #cupsurinaa