N1: Suomen kovin naisten kakkosdivarin jyväskyläläisjoukkue palailee kaukaloon: Part Deux

09/12/2011 - 00:01

(Huom. O2-naisten verkkotoimituksella ei ole mitään tekemistä tämänkään tekstin sisällön kanssa, mahdolliset valitukset ja kysymykset tekstistä voi osoittaa suoraan valmennukselle)

"Pimeää. Sataa koko ajan. Kaikki masentaa. Paras vuodenaika ikinä. Rantapallot on vihdoin heivattu ja päästään joukolla vääntämään muovikuulasta tunkkaisiin pikku saleihin. 
Nyt kun routa on ajanut viimeisetkin nasut kotia, voidaan tutkailla minkälaisia hankintoja joukkueenjohto on onnistunut tekemään.

Kelkka meinasi kellahtaa nurin ennenkuin siirtomarkkinat ehtivät edes kunnolla pyörähtää käyntiin. Muutamat lopettaneet veivät ison osan siirtobudjetista eläkkeinä ja loputkin laarin pohjalta meni, kun Happeelle jouduttiin pulittamaan raskaasti, jotta he ottavat muutaman entisen pelurimme. Kaiken lisäksi Jyväskylän suurseura vaati ottamaan erään pelurinsa niskoillemme ja näin päästäänkin ensimmäiseen uusvanhaan tulijaan. Ina Airola tuo joukkueeseen mukanansa runsaasti eväitä! Kassettain ja kassettain eväitä. Ja kyllä tämä huippuunsa viritetty puhekone saattaa pelipaikalle löytäessään jonkun pinnankin itselleen puhua.

Tsekin ja Ruotsin scouttausreissut jouduttiin myös perumaan ja uusien pelureiden hankinnassa jouduttiin turvautumaan naapureiden ovien kolkutteluun. Haaviin tarttui MMA-harrastaja Maija Kosonen, joka tulee olemaan joukkueen poliisin roolissa kuin kotonaan. Ainoa tavoite kaudelle, uusi pelikieltoennätys. Aidan toiselta puolen kiskaistiin myös Kati Pulkkinen, jonka ihmeellinen kyky nukkua paikassa kuin paikassa, tulee sekoittamaan vastustajien pasmat täysin. Liittyy monitoimityökaluna  joukkueen "sveitsiläinen linkkari" -osastoon.

Paljon joukkueen epätoivosta kertoo myös seuraava hankinta; Eveliina Kinnunen kaivettiin suoraan sairastuvalta mukaan nippuun. Vanhat meriitit sokaisivat päättäjät ja näin tämä veivaajaihme (ihmeellisen siitä tekee lähinnä se, että kuvittelis kymmenellä yrityksellä kerran onnistuvansakin) tekee paluun joukkoomme. Kiintiöraitin paikka meni tänä vuonna taasen Jenni Nyrhilälle, joka nostetaan farmiringistä mukaan. Ilmasyöttöihin erikoistunut tulokas, yrittää lisätä tulevana talvena valikoimiinsa myös syötöt lattiaa pitkin ja lopettaa pelikavereiden nolaamisen juoksukisoissa.

Ja pakkohan se kiintiöteinikin mukaan raahata. Maiju Vahvaselkä liittyy mukaan ennätyspitkän tryoutin jälkeen. Tämän tytön kohdalla "pojasta polvi paranee" sanonta ei oikein ole toiminut ja näin yksi jäsen lisää joukkueen polvivammakerhoon. Takaa kuitenkin aimo annoksen teen spirittiä koppiin ahdistamaan vanhempia. Viimeisenä mysteeripelaaja tai kaksi, joita edelleen häiriköidään. Heistä saatamme kuulla myöhemmin tai sitten emme.

Harjoituspelitkin starttaavat jo tällä viikolla ja ensimmäisen kerran uudistunutta nippua voi tulla arvostelemaan keskiviikkona Vaajakosken liikuntahallille klo 20.50. Luvassa tuolloin treenimatsien härkäviikot käynnistävä ottelu nousija TiPaa vastaan. Ja itse kaudenavauskin enää kuukauden päässä.

Pian."

-Valmennus

Joukkue