Hakanen, Tuovinen ja Selin Sr. uusimmat sopimuspelaajat

08/12/2016 - 15:22

Harjoitusten jatkuttua tauon jälkeen muutama viikko takaperin kaukalossa on viuhunut kärkikynä ja toimistolla sulkakynä. Viimeisimpinä veivauksensa paperille heittivät Toni Tuovinen, Timo Hakanen ja Ville Selin.

”Tuovinen tuo alakertaamme liikettä ja lisää variaatiota rightin puolen pelaajana.”, maalailee amppareiden pääkäskyttäjä Ilkka Peltonen. Järkyttävällä juoksukunnolla siunattu Tuovinen saapui ampparipesään Suomen palokasta, jossa hän edusti jo sittemmin edesmennyttä Nousua. Kaukalon ulkopuolella ahkerasti penkkiurheileva ”Mini” lupaa auttaa joukkuetta kaikin mahdollisin keinoin ja tarjoaa kaupan päälle jokavuotisen maalitakuun. Tämä takuu ei tosin ole kovin laaja sillä se käsittää yhden maalin kautta kohti. ”Treeneissä on ollut hyvä meininki ja läppä lentää kopissa. Mukaantuloa helpottaa tietysti että iso osa porukasta on entuudestaan tuttua.”

”Hakasen Timo taas on kokenut(toim. huom. Tässä tapauksessa ”kokenut” ei ole synonyymi ikälopulle kuten suomalaisurheilussa on yleensä tapana olla) liigakokemuksella varustettu alakerran johtohahmo. Timo tulee tuomaan varmuudellaan rauhallisuutta puolustukseen.”, kuvailee Peltonen. Koulunkäyntiavustajana työskentelevän Hakasen palveluksia valmennus toivoo varmasti myös pukukopissa, sillä tämän apinalauman kaitsemiseen ei kaksi käsiparia riitä alkuunkaan. Nhl:ää antaumuksella tapittava Hakanen saa varmasti paljon punasilmäisiä juttukavereita viikonlopun aikaisille bussimatkoille hyvin valvottujen öiden jälkeen. ”Porukka on ottanut kyllä vähän vanhemman jampan avosylin vastaan. Nuorilla kavereilla jalka liikkuu hyvin ja muutaman hyvän jerrynkin olen ollut kuulevinani. Tässä kun menee porukan mukana, imee energiaa nuoremmilta jätkiltä ja pysyy vielä kaupan päälle ehjänä niin kaikki ainekset kauden iloiseen päätökseen on kasassa.”, mietiskelee Hakanen.

”Selinin Ville on kärsinyt hieman loukkaantumisista ja uhkuu intoa kehittyä pelaajana. Monipuolinen hyökkääjä hyvällä pelisilmällä ja räväkällä rannarilla varustettuna on vaarallinen lisä hyökkäypalettiimme.” Duxissa viime kaudella pelannut vasemmalta laukova Selin iski 16 otteluun 8 pistettä viime kaudella. Kookas hyökkääjä tuo varmasti lisää fyysisyyttä ja juonikkuuta amppareiden hyökkäyspäähän. Peltosen ylläpitämässä internetverkossa oli ilmeisesti Korpilahden paikkeilla katkos sillä emme tavoittaneet Villeä kommentoimaan siirtoaan virallisia väyliä(Facebook) pitkin.

Tervetuloa mukaan jätkät!