O2-Jyväskylästä Nuori Suomi -sinettiseura

08/12/2014 - 16:33

Sinettiseura

Sunnuntaina katusählytapahtuman yhteydessä pidetyissä juhlallisuuksissa salibandyseura O2-Jyväskylästä tuli ensimmäinen keskisuomalainen salibandyyn erikoistunut sinettiseura. Salibandyliitosta sinetin luovutti seuralle Juhani Leppänen ja paikalla oli myös Keski-Suomen Liikunnan edustaja Jouni Vatanen.

Salibandyseura O2- Jyväskylä on kasvanut parin viime vuoden aikana huimaa vauhtia. Seurassa on jäseniä jo yli 400, ja seura on kasvanut jäsenmäärältään Jyväskylän suurimmaksi salibandyseuraksi. Viime vuosina seura on panostanut kovasti junioritoimintaan ja seuran jäsenmäärästä noin 80% on junioreita. Kaudella 2014 - 2015 seurassa pelaa jo yli 30 juniorijoukkuetta.

Seuran tekemä laadukas seuratoiminta on huomioitu myös urheilujärjestö Valossa sekä Salibandyliitossa. Vuoden kestäneen hakuprosessin jälkeen seuralle myönnetään Sinettiseura – tunnus. Sinettiseurat tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten urheilun parissa. Laadukkaan toiminnan mahdollistavat aikuiset - vanhemmat, ohjaajat, valmentajat, seurajohtajat ja muut toimijat - jotka ovat tietoisia kasvatusvastuustaan ja esimerkkiroolistaan.

Sinettiseurat ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja. Ne ovat aktiivisia ja kehityshaluisia seuroja - lajiensa ja paikkakuntiensa parhaita. Sinetin saaminen on seuralle kunnia-asia, mutta se tuo seuralle myös vastuuta. Sinetti on lupaus laadusta.


Seuran junioripäällikkö Jani Saukko ja puheenjohtaja Kari Jauhiainen olivat yhtä hymyä sunnuntaina. Sinetin luovutti Salibandyliitosta Juhani Leppänen ja vieressä seisova Keski-Suomen Liikunnan edustaja Jouni Vatanen. 

Sinettiseura