M1: Edustus etsii apuvalmentajaa ja huoltajaa

06/12/2014 - 16:32

Miehet edustus

Miesten edustusjoukkueen kasaaminen tulevalle kaudelle on hyvässä vauhdissa. Joukkue on harjoitellut päävalmentaja Ilkka Peltosen ohjeistuksessa kolme kertaa viikossa toukokuun alusta alkaen. Tavoitteena harjoittelussa on ollut yksilön kehittäminen. Ennen kauden alkua pelaajat on testattu ja sen myötä laadittu yksilöä tukevaa harjoittelua. Heinäkuun aikana omatoimijaksolla pelaajat pääsevät enemmän toteuttamaan omaa harjoitusohjelmaa.

Joukkue harjoittelee läpi vuoden tavoitteellisesti 3-4 kertaa viikossa. Pelaamme kaudella 2014–15 kakkosdivisioonassa ja osallistumme Suomen cupiin. Haluamme panostaa pelaajien kehittämiseen ja sitä kautta joukkueen menestymiseen.

Haluatko olla osana tiimiämme?

Etsimme joukkueelle apuvalmentajaa ja huoltajaa. Myös muita taustatehtäviä on tarjolla liittyen ottelutapahtumiin. Jos kiinnostuit ja haluaisit olla osa tiimiämme, niin ota rohkeasti yhteyttä joukkueen manageriin tai päävalmentajaan. Apuvalmentajan tehtävään on hyvä olla lajikokemusta ja valmentajakokemus katsotaan eduksi. Tehtävistä maksetaan palkkiota tehtävän vaativuuden mukaan.

Manageri
Kari Jauhiainen
Sähköposti: kari.jauhiainen (at) o2-jkl.fi
Puhelin: 040 550 4268

Päävalmentaja
Ilkka Peltonen
Sähköposti: ilkka.peltonen (at) teliasonera.com
Puhelin: 040 768 4815