Salibandyliiton talenttileireille valittiin yhdeksän O2-Jyväskylän junioria

04/12/2016 - 14:58

talenttileirit

Suomen Salibandyliitto on järjestänyt Talenttileirejä ikäluokkien huippupelaajille vuodesta 2005 alkaen. Talenttileirit ovat Salibandyliiton pro-leirejä, joissa lajin huippuvalmentajat ja huippupelaajat valmentavat nuoria lahjakkuuksia.

Talenttileirit järjestetään vuosittain kesäisin ja ne on tarkoitettu eri ikäluokkien lahjakkaille ja tavoitteellisille pelaajille. Leirejä järjestetään 13-18-vuotiaille tytöille ja pojille. Leirit ovat viiden päivän mittaisia täysihoitotapahtumia, joissa pelaajille on luotu salibandyammattilaisen toimintaympäristö. Päivät koostuvat ominaisuus- ja lajiharjoitteista, peleistä ja rennosta oheisohjelmasta.

Talenttileirit on suunnattu pääasiassa Salibandyliiton Pelaajapolkutapahtumissa olleille (ja nuoremmissa ikäluokissa niihin pääsyä tavoitteleville) pelaajille. Talenttileireille haluavat pelaajat ilmoittautuvat ensin itse oman ikäluokkansa leirille. Ikäluokkavalmentajat valitsevat ilmoittautuneista pelaajista Talenttileireille pääsevät pelaajat. Nuorimmissa ikäluokissa seuravalmentajat pääsevät vaikuttamaan valintoihin suosittelemalla omien joukkueidensa parhaita pelaajia.

 

O2-Jyväskylästä kesän talenttileireille valittiin seuraavat pelaajat:

Tytöt 2001
Lumi Myllylä

Pojat 2002
Eero Luokkanen
Patrik Salmensaari

Tytöt 2002
Alina Laitinen
Anniina Lähteenmäki
Pauliina Ilvessuo

Pojat 2003
Santeri Kujala

Tytöt 2003
Saimi Hyvärinen
Anni Oksanen

 

Onnittelut valituille!