N2: Puolivälin katsaus

01/12/2018 - 13:27

Uusi vuosi on saapunut, mikä tarkoittaa myös sitä, että pimpiäisten kausi on pyörähtänyt puoliväliin. Kevätkaudelle lähdettäessä tilanne on mitä herkullisin, sillä se päästään aloittamaan sarjan piikkipaikalta. Saldona syyskaudelta oli 8 voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio. Tasapeli (5-5) pelattiin marraskuun lopussa tällä hetkellä sarjassa toisena, tasapisteissä meidän kanssa olevaa Riihimäkeläistä RSS Panthersia vastaan. Tappio ja voitto tuosta pelistä olivat molemmat yhtä lähellä, mutta päädyimme toistaiseksi vielä pisteiden jakoon. Ainoa tappio kärsittiin luonnollisesti heti ensimmäisessä pelissä rakkaalle paikallisvastustajalle Happeelle. Oliko kyseessä sitten ensimmäisen pelin ylilatautuminen vai mikä, mutta peli ei missään vaiheessa lähtenyt kunnolla käyntiin, ansaittu 1-2 voitto Happeelle.

Kärkipaikan lisäksi pimpiäiset ovat onnistuneet valtaamaan sarjan henkilökohtaisen pistepörssin neljä(!) ensimmäistä sijaa. Tehoilijoiden nimet eivät varmasti yllätä ketään; ensimmäisenä häärii #88 Jenni Timonen (11+24=35), toisena #12 Iina Autio (14+15=29), kolmantena #23 Aino-Maija ”Aiski” Laaksonen (16+4=20) ja neljäntenä supertriolle hyvin tukea antanut #9 Pinja Lahdelma (10+6=16). Maaliero kokonaisuudessaan on meillä kohtalaisen kova +57, joten koko joukkue on kantanut hyvin kortensa kekoon edellä mainittujen lisäksi. Mikä parasta, pelaaminen on useimmiten ollut todella iloisen näköistä menoa, ja hymy on paistanut pelaajien kasvoilta!

Kevätkausi polkaistaan käyntiin jo huomenna, kun matkataan Hämeenlinnan viereen Hattulaan uutuutta kiiltävään Juteinikeskukseen. Heti ensimmäiseksi päästään kärkikamppailun makuun, kun vastaan asettuu RSS Panthers. Kyseessä alkaa olla ensimmäisiä niin sanottuja ”kuoleman pelejä”, jos ja kun halutaan päästä pelaamaan 1. divarin karsintoja keväällä. Valmiina täytyy siis olla ensimmäisestä pillin vihellyksestä lähtien! Pimpiäiset ovat saaneet riveihinsä myös pari peluria lisää, kun syksyn Kanadassa korkeanpaikan leirillä ollut Miia Sirviö on palannut takaisin tuttuun Palokan pyhättöön, ja Kuopiosta SB Welhoista mukaan on liittynyt Mira Kytöaho. Nähdäänkö peleissä lisää ilmaveivimaaleja? Saadaanko haluttu voitokas revanssi Happeesta? Kuinka pitkälle kausi jatkuu? Näihin kysymyksiin saadaan vastauksia kevään mittaan, olehan kuulolla!

OBS! Paljon odotettu revanssi Happeeta vastaan pelataan 17.2 klo 10, missä muuallakaan kuin kotoisalla Palokan koulukeskuksen tanssilattialla. Laitahan päivämäärä kalenteriin ja tule katsomaan kuinka pelissä käy!

 

Naiset 2

Olipa kerran myös pikkujoulut!