N1: Naiset armeliaalla tuulella Tampereella

12/11/2011 - 00:01

Kauden neljäs turnaus vedettiin läpi lauantaina Spiral-saleilla. O2-naiset olivat tällä kertaa varsin kohteliaita vieraita ja päivän molemmissa otteluissa pisteet tasattiin. Peli-ilme parani pitkin päivää ja muiden pelatessa sopivasti ristiin, päästiin joulutauolle niukassa sarjajohdossa. Ääritasainen sarja takaa kuitenkin sen, ettei merkityksettömiä pelejä tarvitse tällä kaudella pelata.

Ensimmäisessä ottelussa vastustaja Kikunat näytti päättäväisyyden mallia rynniessään takaa rinnalle. Kun ei meille kelvannut, vastustaja kiitti. Unisen esityksen jälkeen varsin osuvat 3-3-lukemat. Toiseen peliin vastaan asteli tähän mennessä kovin vastus Koo-Vee II. Amppareiden kokoonpano eli jälleen rajusti ja vastus hyödynsi meidän "hakemisemme" varmoin ottein. Viimeiseen erään palikat tuntuivat kuitenkin loksahtavan kohdilleen ja näin hieno nousu taisteluun voitosta. Loppu jätti jopa aika paljon jossiteltavaa, mutta kun ei uppoa, niin ei uppoa. Jälleen sopuisat lukemat 3-3.

"Turnaus ilmensi hyvin rikkonaista syksyämme. Parhaimmillaan nautittavaa seurattavaa, välillä taas jotain muuta. Yksi ihmeparantuminen ja taas uusi loukki. Tunnetiloja laidasta laitaan. On tää hienoa :). Seuraavat viikot haavoja nuoleskellessa ja tammikuussa sitten räjähtää. Toivottavasti ei kuitenkaan meikä."
-Coach

Joukkue