Kahden pisteen Tampere

11/11/2018 - 14:45

Lauantaina 10.11 autojemme nokat suuntasivat kohti Tampereen Spiral-hallia. Hallilla meitä vastassa odottivat YPA II ja MultiAnts. YPA II oli tällä kaudella uusi tuttavuus, kun puolestaan MultiAntseja vastaan pelasimme jo toistamiseen.

O2-Jyväskylä III – YPA II
YPA II:sta vastaan odotimme kovaa ja tasaista kamppailua. Alku näyttikin lupaavalta ja saimme aikaan paljon vetoja maalille. Henna Julkunen #4 tälläsikin avausmaalin Maiju ”Aito” Peltomaan #77 syötöstä. Loppuerä kamppailtiin tasaisesti ja YPA II pääsi yllättämään tasoitusmaalilla.

Toisessa erässä tapahtui jotain joukkueellemme. Pelasimme laput silmillä ja suorastaan tarjoilimme vastustajalle maalipaikkoja. Taitavana joukkueena YPA II hyödynsi tilanteet ja nakutti 5 maalia. Oli aikalisän paikka ja valmentajamme VG koetti saada pakkaa kasaa.

Kolmannen erän alussa aikalisä tuotti tulosta, sillä Maiju ”Maikki” Hänninen #23 pääsi lataamaan kauden ensimmäisen maalinsa Nina Lagerin #24 (ottelun parhaaksi pelaajaksi palkitun) syötöstä. Petrauksesta huolimatta peli päätyi 2-7 tappioon.

MultiAnts – O2-Jyväskylä III
MultiAntseja vastaan nollasimme päämme ja haimme voimaa joukkueesta. Hampaankollossa oli aiempi tappio Antseja vastaan ja nyt oli tarkoitus ottaa tilanne takaisin haltuun. Lähdimme peliin joukkueena ja rukatuilla kentällisillä.

Alusta asti joukkueellamme oli älytön draivi päällä. Uudet kentälliset toimivat selvästi ja tulosta alkoi syntymään. Erän lopussa Heli Häkkinen #28 kuoletti pomppupallon ja jatkoi syötön Taija ”Taiski” Mitrosen #72 viimeisteltäväksi. Toiseen erään lähdettiin 0-1 johtoasemasta.

Toisessa erässä MultiAntsin ottaessa jäähyn jatkuvasta väärästä pelitavasta pääsimme juhlimaan ylivoimamaalilla! Nina Lager #24 teki todellisen tahtomaalin Maiju ”Kuitu” Kuitusen #17 syötöstä kuljettaessaan pallon maalille ja vetäessään sen pesään. Ei aikaakaan kun Silja Polvi #3 pääsi latomaan kauden ensimmäisensä Jenna Javanaisen #63 tarjoilusta. Erän lopussa Antsit pääsivät kuin pääsivätkin avaamaan omat maalihanansa ja kavensivat pelin 1-3.

Kolmas erä sisälsi paljon tunteita. Vastustaja pääsi tasoihin hetkellisten nukahtamisten seurauksena. Emme kuitenkaan antaneet periksi, sillä Nina Lager #24 pääsi toistamiseen tälläämään 3-4 johtolukemat yhteistyössä Henna Julkusen #4 kanssa. Hieman tämän jälkeen Mirkku Matilainen #21 otti jäähyn väärästä etäisyydestä. Matilainen kuitenkin kuittasi heti virheensä päästyään jäähyaitiosta ja karkasi läpiajo-maaliin Nina Lagerin #24 maukkaasta syötöstä! Näin ollen saimme putsattua hampaamme pelin päättyessä 3-5 voittoon. Maalin suulla saimme nähdä huikeisiin suorituksiin yltäneen (joukkuueen Leijonana palkitun) Zeni Lahtisen #1, jota saamme kiittää monen vaarallisen vedon torjumisesta.

Pelien jälkeen oli taas erityismainintojen aika. Nina Lager #24 palkittiin mm. ottelun parhaana pelaajana. Eeva Hänninen #11 puolestaan sai kunnian itsensä ”piippuun” pelaamisesta. Maalivahtimme Zeni Lahtinen #1 sai joukkeen Leijona maininnan. Makeaa jaettiin myös pistenikkarille ja pistetilinsä aukaisseille pelaajille.

Sunnuntaina 25.11 pelaamme yksittäisen ottelun MultiAntseja vastaan Keuruulla. Nähtäväksi jää kumpi tällä kertaa vie pisteet menneesään.