N1: Ennakkosuosikit pitivät pintansa

10/11/2019 - 16:45

Naisten edari sai viime viikonloppuna nautiskella kahdesta matsista, kun lauantaina kohdattiin kotona liigaottelussa LoSB ja sunnuntaina oli vuorossa Cupissa SB-Pro. Liigassa jatkettiin voittoisasti edellisotteluiden malliin, mutta vastustajan tason noustua seuraavana päivänä pykälän tai viisi, pysähtyi cup-taival tähän. 

Kauden kolmannessa liigamatsissa vastaan asteli viime kaudelta tuttu LoSB. Kovasti uudistunut vihu taisteli minkä pystyi, mutta kokemus käänsi ottelun lopulta selvästi emännille lukemin 9-2. Ottelu ei ollut mikään kaikkein kontrolloiduin ja tontteja riittikin molemmissa päädyissä. Hanna oli kuitenkin virkasiskoaan valppaammalla päällä ja Johannan (3+1) ja Veeran (2+1) takoessa mukavat tehot, ei voittajasta jäänyt epäselvyyttä. Voittoputkessa kohti sunnuntain "kuolemanottelua".

Esa Jokisen kuvat ottelusta

"Tulos tai ulos" oli siis pelin henki sunnuntaina, kun Suomen mestarit tulivat mittaamaan tasomme. Raju (yli)yrittäminen ei tuottanut meille edes sisupuukkoa, vaan kohtalona oli täystyrmäys lukemin 2-10. Pro osoitti mitä rutiini ja kokemus oikeasti tarkoittavat, sahatessaan meitä poikki ja pinoon. Täysi ohipeli emänniltä, yhtään Pron suoritusta väheksymättä. Onnea vastustajalle jatkoon!

Viikko nyt sulateltu otteluita ja toivottavasti niistä jotain opittukin, sillä luvassa taas haastava tupla, kun matkaamme maailmalle. Huomenna vastaan astelee Sipoossa ÅIF ja pääsemme ensimmäistä kertaa tällä kaudella sarjassa testaamaan kunnon kilpikonnapuolustuksen murtamista. Saadaanko hanat taas kunnolla auki vai jatkuuko seinille roiskiminen? Sunnuntaina puolestaan luvassa Turun keikka ja siellä lohkon eniten hypetetty FBC Loisto. "Varma" nousija on myös aloittanut kauden täysin pistein, joten ottelussahan on syysmestaruus tarjolla, edellyttäen että molemmat selvittävät lauantain ottelunsa kunnialla:)

Seurattavia sankareitahan meiltä luonnollisesti nuori molarimme (PING! Maajoukkuekoutsit hereillä) ja seinille laukomisessa kovaa kisaa virittelevät laiturimme. Pakit on näkymättömiä ja sentterit ei osaa päättää missä ne pelais, joten heidät voitte unohtaa. Tästä huolimatta kannattaa vilkuilla lauantain matsia Ruudusta ja sunnuntain pelistä kirjoitetaan kyllä, jos se voitetaan.