M1: Lisää liigakokemusta - Kaale Nieminen miesten viimeinen palanen

09/11/2013 - 13:46

Miesten edustusjoukkueen sopimusneuvottelut saatiin alkuviikosta onnellisesti päätökseen, kun Happeeta Salibandyliigassa viidellä kaudella yhteensä 110 ottelun verran edustanut Kaale Nieminen päätti vastata Amppareiden tanssiinkutsuun myöntävästi. Niemisen myötä 26 nimeä sisältävä ensi kauden pelaajalista on nyt valmis.

Parhaalla kaudellaan 2008-09 väkevä ja pallovarma peruspuolustaja Nieminen merkkautti 7(2+5) pistettä, ja yhteensä pisteitä korkeimmalla sarjatasolla on kertynyt 21(8+13) kappaletta. Viime kauden paikallisvastustaja Nousussa päättänyt Nieminen, 32, tuo O2-puolustukseen kokemusta ja johtajuutta, jota ei koskaan ole liikaa.

Miehet ovat saaneet myös jobinpostia, sillä FBC Duxista siirtyneen Ilkka Tepposen jalkavaivat ovat valitettavasti jälleen uusiutuneet, ja mies tulee olemaan sivussa peleistä pidemmän aikaa.

Miesten lopullinen kokoonpano kaudella 2013-14:

Maalivahdit: Olli Oksanen, Ville Puro (Happee), Lauri Virkkunen (Origo)

Puolustajat: Jari Aromaa, Henri Dahlström, Teemu Puttonen, Juha-Pekka Paalanen, Kaale Nieminen (Nousu), Ollimatti Karttunen (Happee A), Paavo Elomaa (SK Favoriit, EST)

Hyökkääjät: Anssi Huisman, Vesa Hytönen, Simo Saarinen, Antti Pöyhönen, Tuomas Pulkkinen, Ismo Nybacka, Kimmo Paananen, Eino Jauhiainen, Henri Pitkänen, Eetu Eronen (Happee), Jaakko Perälä (Happee), Tuomas Laukkala (Happee A), Henri Eskelinen (välivuosi), Mikael Vähäsarja (välivuosi), Antti Lommi (L-Bandy), Joni Lempinen (Urho), Ilkka Tepponen (FBC Dux)