N1: Viimeisimmät vaan ei viimeiset

09/11/2012 - 10:50

Kaudenavaus hiippailee jo ikkunan takana ja naisten orkesteri tulee olemaan valmiina, kun ensimmäinen vihellys kuuluu. Niityillä kirmailu on jo unohdettu ja viime ajat on keskitytty vain ja ainoastaan spekuloimaan putoajia. Sunnuntaina lähti Piia, liekö Janita seuraava? On se jännä.

Varsinaisia uutisia ei siis taida olla vieläkään. Harkkapelejä väännetään jokunen ennen kauden avausta, mutta eipä ne taas mitään kerro. Herääpi vaan uusia kysymyksiä, joihin saamme odotella vastausta aina ensimmäiseen tosikohtaamiseen asti. Startti luvassa siis kuun viimeinen viikonloppu etelän suunnalla, jossa aloitamme leikittelemällä ÅIF:n kanssa ja jatkamme seuraavana päivänä mutustelemaan hiukka Crackers:sejä. Otteluita voi seurata liiton tulospalvelun kautta.

Muutaman pelurinkin voinee taas paljastaa. Paluun riviin tekee pienten seikkailujen jälkeen Anne I ja mukana saatetaan jossain vaiheessa nähdä myös Nea, jos nyt lennot sattuvat osumaan kohdilleen. Varsinaiset tulevaisuuden lupaukset joukkueessa ovat kuitenkin Anne S ja Tanja, joilta on lupa odottaa kovia suorituksia, kunhan kokemusta ensin hiukka kertyy.

Naisten joukkue kaudella 2012-13
Anni Polari
Annakaisa Niemelä
Ina Airola
Kati Pulkkinen
Pinja Juvonen
Henna Autio
Jenni Nyrhilä
Maiju Vahvaselkä
Miia Syrjä
Anna Katila
Paula Perälä
Mari Kuparinen
Nina Lager
Hanna Torkkeli
Päivi Kannelniemi
Henna Virransola
Piia Lehtola
Silja Santaniemi
Anne Ikävalko
Nea-Maria Tervasmäki
Anne Salomaa
Tanja Matilainen