M1: Miesten edustuksen tulevan kauden valmennustiimi on nimitetty

05/11/2012 - 10:19

O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkue on solminut valmentajasopimukset Jukka-Pekka Taskisen sekä Ilkka Peltosen kanssa. Molempien herrojen sopimukset ovat mallia 1+1 vuotta.

Taskinen valmensi päättyneellä kaudella O2:n 2.divarin Sisä-Suomen lohkon voittoon ja divarikarsintojen toiselle kierrokselle, Peltonen puolestaan juhli kauden päätyttyä Suomen mestaruutta Happeen A-juniorien valmennustiimissä.

Seuran puheenjohtaja Kari Jauhiainen on syystäkin tyytyväinen tulevan kauden valmennusosastoon:

- Olen erittäin tyytyväinen, että pystyimme vahvistamaan edustuksen valmennustilannetta tulevalle kaudelle. Nyt voimme tarjota pelaajillemme entistä paremmat kehittymismahdollisuudet ja lisäksi laajempi valmennus parantaa varmasti myös joukkueen edellytyksiä menestyä. Molemmat valmentajat ovat pitkän linjan jyväskyläläisiä salibandymiehiä ja omaavat runsaasti lajitietämystä niin kentän tasolla kuin taktiikkataulullakin. Mahtava tilanne jatkon kannalta, varsinkin kun molempien valmentajien kanssa saimme sovittua 1+1 -vuotiset valmentajasopimukset. Tästä on hyvä lähteä tulevaan kauteen, Jauhiainen kommentoi.

O2:n edustuksen tulevaan kauteen valmistautuminen alkaa toukokuun loppupuolella Try Out - tilaisuuksien merkeissä.