Pojat B: Pelit jatkuvat Jyväskylän Bronxissa

11/10/2015 - 14:07

B-poikien karsintasarja jatkuu tulevana lauantaina 14.11.2015 lohko 31:n viimeisellä turnauksella. Turnaus pelataan Jyväskylässä huhtasuon upouudella koululla. Turnauksessa on jaossa yksi suora paikka ylialueelliseen eliittisarjaan. 2. ja 3. sijoittuneet pääsevät vielä eliittisarjan jatkokarsintoihin ja loput sijat oikeuttavat ylempään jatkosarjaan sekä aluejatkosarjaan.

Ampparit pääsee tähän turnaukseen hyvistä asetelmista. Ensimmäisessä turnauksessa Ylöjärvellä joukkue kukisti YPAn 7-1, Urhon 5-1 ja Koovee II 5-1. Näillä lukemilla joukkue pitää halussaan jaettua kärkipaikkaa Nokian Krp:n kanssa. Heti 2pts takana majailee paikallisvastustaja Happee Elk.

b-pojat

Turnauksessa vastaan asettuvat sarjan kaksi kärkijoukkuetta Nokian Krp ja Happee Elk. Nokialaiset näyttivät ensimmäisessä turnauksessa kaapin paikan Koovee II, Happee Elk:lle ja Ypalle. Happee Elk taasen näytti Amppareille kaapin paikan voittaen viikolla pelatun harjoitusottelun 5-1. Tiedossa on kovia otteluita ja tie suoraan ylialueelliseen eliittisarjaan ei ole helppo. Oman mausteen turnaukselle antaa salibandyn pelaamiseen haasteita tuova uusi lattia. Mutta olosuhteet ovat kaikille samat vaikkakin ne eivät ole ihanteelliset.

b-pojat

Tervetuloa kannustamaan Amppari voittoon. Huhtasuon koululle kuljetaan huhta kadun kautta.

b-pojat