Miehille liigakokemusta pääkaupunkiseudulta

08/10/2018 - 14:21

Miehet edustus

Miehet edustus

Miesten edustusjoukkue sai kovan luokan vahvistuksen kun haaviin tarttui pääkaupunkiseudulta Jyväskylään muuttava Kaarlo Mahlberg!

Mahlberg on 21-vuotias vasemmalta puolelta laukova hyökkääjä, joka on aiemmin urallaan edustanut kolme kautta Westend Indiansia sekä yhden kauden SSV:tä, joissa pelasi A-Junioreiden SM-Sarjassa 77 ottelua (39+34), Salibandyliigan runkosarjassa 17 ottelua (2+1) sekä pudotuspeleissä 12 ottelua (8+4). Kyseessä on erittäin taitava ja monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan niin puolustajana kuin hyökkääjänäkin.

Pääkallo noteerasi miehen hurjat otteet viime keväänä:
http://paakallo.fi/2018/03/ita-helsingista-westendiin-mahlbergin-salibandyveljessarjan-nuorin-on-pudotuspelikevaan-komeetta/

Haastattelimme Kaarloa siirron varmistuttua ja seuraavassa miehen mietteitä.

Moi Kaarlo!

Mikä tuo miehen Itä-helsingistä Jyväskylään?

-Opiskelut tuo miehen Jyväskylään. Aloitan nyt syksyllä opinnot Jyväskylässä.

Pelasit viime keväänä huikeat pudotuspelit miesten Salibandyliigassa ja tarjouksia tuli varmasti muistakin seuroista. Miten päädyit lopulta O2:seen?

-Joo, hyviä vaihtoehtoja oli muutamia. Loppujen lopuksi O2 tuntui näistä vaihtoehdoista tällä hetkellä parhaimmalta.

Pelasit viime kaudella laitahyökkääjänä ja puolustajana. Huhut kuitenkin kertoo, että ensi kaudella sinut nähtäisiin keskushyökkääjänä?

-Huhut saattaa pitää paikkansa. Näen itseni eniten keskushyökkääjänä, mutta tarvittaessa kaikki pelipaikat kyllä hoituvat.

Huhut kertovat myös, että veljesi Alvar jatkaisi ensi kaudella äijjissä, miltä tuntuu päästä pelaamaan veljesi kanssa samassa joukkueessa?

-Tottakai kiva päästä pelaamaan broidin kanssa samassa jengissä. Alvarin kanssa me ei olla koskaan aikaisemmin pelattu samassa joukkueessa. Saa nähdä pysyykö velipoika vielä perässä.

Miten kuvailisit itseäsi pelaajana? Onko sinulla selkeitä vahvuuksia ja heikkouksia?

-Vahvuudet on erityisesti pallollisessa pelaamisessa ja heikkoudet taas sitten enemmän pallottomana pelaamisessa. Laukaisua tulee kanssa vielä kehittää.

Minkälaiset tavoitteet sinulla on ensi kaudelle?

Tavoitteena on pelata ehjä ja hyvä kausi. Ja kyllähän me lähdetään kundien kanssa nostamaan O2 liigaan.

 

---

 

Saimme myös miesten päävalmentaja Ilkka Peltosen kommentit siirrosta!

Inkkaripaidassa viime keväänä läpimurron tehnyt Kaarlo Mahlberg siirtyy Amppareihin, millainen pelimies on kyseessä?

-Ensinnäkin on todella hienoa saada Kaarlo mukaan joukkueeseen. Kyseessä on kovan luokan pelimies joka ei tee itsestään numeroa. Ajoittain jopa huomaamaton kentällä, mutta tekee järkeviä ratkaisuja pallon kanssa, monipuolinen pelimies.

Kaarlohan on Alvarin veli, aikooko valmennus istuttaa veljekset samaan vitjaan?

-Aika näyttää istutetaanko veljekset samaan ketjuun. Vielä kun kolmas veli (Waltter Mahlberg) saapuisi niin Itä-Helsingin dalttonit olisi koossa.

Nähdäänkö "Kake" pelillä jo tiistaina harjoitusottelussa SB Welhoja vastaan?

-Voi hyvinkin olla. Asia taitaa riippua vielä saadaanko Kaarlon muuttokuorma Jyväskylään ajoissa.

 

Toivottavasti Kaarlo nähdään heti 14.8 tiistaina palokan koulukeskuksella ensikertaa Ampparipaidassa kun vastaan asettuu SB Welhot! Ottelu alkaa klo 18.30. Tervetuloa!

Miehet edustus