Miesten edustukseen lisävahvistuksia M-teamista

08/10/2016 - 15:21

Viime kaudella helsinkiläistä M-Teamia sekä jyväskyläläistä Nousua edustanut Iiro Kinnunen liittyy tulevaksi kaudeksi ampparinuttuihin. Kinnunen pelasi viime kaudellasa salibandyliigassa 17 ottelua ja tehtaili yhteensä 11 pistettä (5+6). Järvenpäästä huhujen mukaan kotoisin oleva 23-vuotias hyökkääjä puhkuu täyttä intoa päästä edustamaan amppareita askiin mahdollisimman pian.

"Tryouteilla oli hyvä hulina ja jengi on täynnä kilpailuhenkistä ja nälkäistä sakkia. Useamman vuoden on joukkue ollut divarikarsinnoissa, niin nyt on jo korkea aika saada Jyväskyläänkin divariporukka.", summaa Kinnunen päätökseensä vaikuttaneita tekijöitä. Tavoitteita ja odotuksia joukkueen osalta kysyttäessä, tulee Iirolta nopea ja ytimekäsvastaus: "Sarjanousu".

Oikealta ampuva hyökkääjä on kunnostautunut uransa aikana aikamoisena pistenikkarina ja vahvuuksia kysyessä suomalainen nöyryys paistaa kilometrien päähän "En oikein pidä tästä kyssäristä, mut kait mä suht vikkelä pelintekijä oon.
Lämätä en ainakaan osaa."

Mitenkäs sitten tuo pelaaminen? Mitä lupaat tuoda ensi kaudella lisämausteeksi amppareidenpeliin?
"Ainakin yhden raittiin…ei kun rightin puolen hyökkääjän. Ja ainakin muutaman täysin tarpeettoman syötön avopaikasta.", hymyilee Kinnunen.

Miesten edustus toivottaa Kinnusen tervetulleeksi edarinäyien matkaan ensi kaudeksi!

Miehet edustus

Kuva: Juhani Järvenpää